Uimitor și neașteptat: Ionela, o româncă, naște un bebeluș microsom, iar medicii rămân uimiți!

Într-un interviu recent, Ionela a împărtășit cu sinceritate momentele dificile prin care a trecut după nașterea prematură a fiicei sale, Mia, care s-a născut la data de 25 februarie 2022, cu o greutate de doar 600 de grame. Această situație a necesitat o naștere în regim de urgență, la doar 25 de săptămâni de sarcină.

După naștere, Mia a fost supusă unor îngrijiri intensive în secția de terapie intensivă neonatală a spitalului „Cesare Arrigo”, fiind ținută într-un incubator pentru a-i asigura condițiile optime de creștere și dezvoltare. Ulterior, secția a fost transferată la spitalul Santi Antonio e Biagio, unde Mia a continuat să primească îngrijirea necesară.

Ionela a povestit cu emoție că a putut ține pentru prima dată fiica în brațe după două luni și jumătate de la naștere. Experiența a fost una coplesitoare, iar Ionela a mărturisit că încă îi treceau fiorii când vorbea despre acele momente.

După o perioadă lungă și dificilă de spitalizare, atât mama cât și fiica sa au putut în cele din urmă să meargă acasă. Cu toate acestea, Mia mai are de rezolvat mici probleme cauzate de nașterea prematură, însă cel mai important este că a reușit să le depășească pe cele mai dificile.

Ionela a menționat că acum se întorc la spital pentru kinetoterapie și pentru a rezolva unele complicații cauzate de nașterea prematură, dar se bucură că Mia crește și că este sănătoasă acum. Experiența lor a fost una dificilă, dar împreună au reușit să înfrunte și să depășească toate obstacolele.