Dezvăluiri senzaționale: Mama Geta spune totul despre suma primită de Iancu pentru participarea la Survivor All Stars

În această seară, de la ora 20:00, se va transmite în direct finala Survivor All Stars, un eveniment așteptat cu sufletul la gură atât de concurenți și familiile lor, cât și de fani. Trei dintre cei mai buni concurenți – Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu – se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Emoțiile sunt la cote maxime, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va fi câștigătorul.

Mama Geta, mama lui Iancu Sterp, a dezvăluit câți bani a câștigat acesta în timpul competiției Survivor All Stars și speră cu ardoare ca fiul ei să se întoarcă acasă cu marele premiu. Potrivit ei, Iancu a fost plătit cu aproximativ 2.500 de euro pe săptămână, o sumă pe care o consideră insuficientă în comparație cu efortul depus de concurenți.

În această seară decisivă, Mama Geta trăiește mari emoții și își dorește ca fiul ei să câștige, mai ales că banii ar fi necesari pentru viitoarea nuntă a lui Iancu, planificată pentru toamnă. Ea a declarat că premiul ar fi un ajutor imens, iar munca depusă de Iancu merită pe deplin recunoașterea finală.

În plus, Mama Geta nu își dorește ca Zannidache să câștige din nou competiția, deoarece el a mai fost învingător într-o ediție anterioară. Ea speră ca premiul să fie câștigat de cineva care îl merită cu adevărat și își dorește ca fiul ei să aibă șansa de a se descurca în această finală dificilă.

Mama Geta a dezvăluit și ce ar face cu premiul de 100.000 de euro în cazul în care Iancu ar câștiga: își dorește să investească toți banii într-o casă pentru fiul ei. Ea plănuiește să se ocupe personal de construcția casei, folosind banii pentru a angaja un arhitect și muncitori, asigurându-se că Iancu va avea propria sa locuință.

„Dacă Iancu câștigă și primește cei 100.000 de euro, mi-aș dori să iau eu banii și să mă ocup personal de construirea casei. El nu are casă, masă, nimic. Teren are, iar din acești bani voi aduce arhitect și muncitori și îi voi construi o casă. Este bărbat, trebuie să aibă și el casa lui”, a spus Mama Geta.