Prezicerea lui Arsenie Boca despre care putina lume stie! “Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului de un cutremur catastrofal.

Părintele a profețit despre un eveniment cu consecințe potențial catastrofale: un cutremur de proporții imense care ar putea șterge Bucureștiul de pe harta lumii. Acest avertisment vine ca rezultat al păcatelor care se acumulează în orașe mari și extrem de populate, precum Bucureștiul, conform cuvintelor transmise de părinte.

Potrivit acestor profeții, se pare că Universul își pregătește să-și exprime nemulțumirea printr-un eveniment seismic devastator. În lumina acestor avertismente, trebuie să reflectăm asupra primelor semne ale acestor schimbări și să ne pregătim corespunzător.

Cu un secol în urmă, marele Arsenie Boca a emis avertismente similare, prezicând două cutremure care s-au materializat. Acum, cu toții suntem martorii unui moment de adevăr, așteptând să vedem dacă va avea loc și cel de-al treilea cutremur care va zgudui România din temelii.

În profeția sa, Arsenie Boca menționează “o a treia ouă”, aluzie la un posibil al treilea cutremur de proporții catastrofale. Conform mărturiilor adunate de Sora Septimia Maniș în cartea “Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”, se pare că preotul avertizează că acest eveniment va fi însoțit de frică și îndoieli în credință.

Avertizează că vremuri grele se apropie și că oamenii vor fi supuși la presiuni și încercări severe. În notițele sale, Arsenie Boca transmite că mulți vor căuta să fugă din țară, dar puțini vor reuși să se întoarcă, deoarece România va fi înconjurată de flăcări. Este un apel la reflectare și la acțiune, în fața iminenței unui eveniment de proporții catastrofale.