Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit. Decor de basm, într-o locație de vis. Primele imagini și declarații de la eveniment

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman au îmbrățișat sacralitatea unei căsătorii religioase într-o zi de duminică, 2 iunie, transformând momentul mult așteptat într-un „vis al unei nopți de vară”, așa cum l-au numit cei doi.

La aproape două luni de la ceremonia civilă, cei doi tineri și-au consfințit legătura în fața altarului, într-un cadru romantic și plin de semnificație.

Petrecerea festivă a avut loc într-o seră pitorească, amplasată în inima unei păduri, aceeași locație ce a găzduit și nunta celebră a cuplului Gina Pistol și Smiley, în anul precedent.

Peste 160 de invitați au fost martori la acest moment special din viața lor, iar atmosfera a fost îmbogățită de surprize muzicale și alte momente memorabile, pregătite cu dragoste și grijă de miri și nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

În ziua nunții, Oana Moșneagu a mărturisit că totul a fost exact cum și-au dorit. “Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nuntă ca într-un vis al unei nopți de vară, printre copăcei, flori, într-un cadru ușor boem, cu o lumină presărată de căldură a unor felinare, într-o mini-pădurice în inima pădurii, în care invitații noștri îmbrăcați în culori vii sau pastelate să ‘dănțuie’ până dimineața. Și se întâmplă! Iar acum avem un singur regret. Că mâine ne vom trezi din acest vis care o să pară prea scurt pentru cât de frumos o să fi fost”, a mărturisit emoționată actrița.

Vlad Gherman, plin de emoție, a comparat ziua nunții cu o poveste desprinsă din basme. “Am visat să fie exact așa cum este. În această locație, cu oamenii dragi nouă, dansând pe muzica noastră preferată și stând pe ringul de dans cât ne țin picioarele. Și avem în jurul nostru profesioniști, niște oameni minunați, de la organizatoarea nunții noastre, Ivona Nenu, Ivo Wedding Planner, care ne-a pavat tot drumul spre acest moment cu idei, liste, variante și desfășurătoare la minut, la Nicu Bocancea care a făcut magie cu decorul, dar și cu Orangeria creată de el care este cadrul perfect pentru noi. Povestea noastră se întâmplă, în sfârșit, actele ei, ca-ntr-o piesă de Shakespeare, sunt în plină desfășurare, iar noi încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă din ea”, a declarat și mirele, exprimându-și recunoștința pentru toți cei implicați în organizarea evenimentului.

De la vis la realitate, drumul către această zi magică a fost unul plin de provocări și încântări, asemenea unui puzzle captivant. Oana și Vlad au investit multă pasiune și atenție în fiecare detaliu, iar rezultatul a fost o atmosferă plină de farmec și romantism, în care fiecare moment a fost îmbinat perfect într-o poveste de iubire care se transformă în familie.

Nunta a fost organizată cu atenție de Ivona Nenu, cunoscută pentru talentul și pasiunea sa în domeniul organizării evenimentelor, iar decorurile spectaculoase au purtat semnătura maestrului florist Nicu Bocancea, care a reușit să transforme locația într-un veritabil colț de poveste. Toate aceste elemente au contribuit la crearea unei atmosfere magice, în care visul unei nopți de vară s-a transformat în realitate pentru proaspăta familie Gherman.