Cât primește Andreea Mantea de la Cristi Mitrea ca pensie alimentară în fiecare lună?

Andreea Mantea, o prezență remarcabilă și extrem de apreciată în peisajul televiziunii din România, emană carismă și talent în fiecare apariție. Cunoscută pentru cariera sa de succes, dar și pentru tumultuoasa relație cu luptătorul Cristi Mitrea, Andreea a adus pe lume un băiețel minunat, David, rezultat al acestei uniuni.

Inițial întâlniți în cadrul emisiunii “Burlăcița” în 2014, drumurile lor s-au separat în momentul în care Andreea a rămas însărcinată. Cu toate eforturile depuse, relația lor nu a rezistat, iar Andreea a trebuit să facă față provocărilor singură, chiar în timpul sarcinii. Deși separați, conform legii, Cristi Mitrea contribuie lunar cu suma de 200 de euro pentru pensia alimentară a fiului lor, David.

Deși viața personală a fost presărată cu dificultăți, Andreea Mantea a continuat să strălucească în cariera sa la Kanal D. Potrivit unor surse, ea încasează lunar o sumă considerabilă, aproape 20.000 de euro, datorită contribuției sale la reușita emisiunilor postului.

Pe lângă aceasta, pentru prezența sa în emisiunea “Se strigă darul”, Andreea a mai adăugat în contul său încă 5000 de euro. Nu doar la televiziune, dar și pe rețelele sociale, Andreea Mantea reușește să atragă venituri semnificative, contribuind la consolidarea statutului său de celebritate.

Pe lângă realizările profesionale, Andreea Mantea a avut curajul să își expună și partea sa mai vulnerabilă, vorbind deschis despre dificultățile întâmpinate în relația sa cu Cristi Mitrea.

A mărturisit despre momentele de suferință și chinurile la care a fost supusă, chiar și în timpul sarcinii. Cu toate acestea, a avut grijă să își protejeze fiul de orice neplăceri, dorindu-i acestuia o imagine curată despre părinții săi.