Au apărut primele imagini din culisele MasterChef! Cum se pregătesc cei trei chefi după revenirea la Pro TV

Primele imagini din culisele MasterChef au făcut deja senzație pe internet și pe rețelele sociale, oferind o privire înăuntrul acestui fenomen culinar supervizat de triumviratul de bucătari format din Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Acești chefi îndrăgiți se întorc în atenția publicului, reinventându-se după o pauză de un an și schimbându-și gazda televizată, migrând către Pro TV după plecarea de la Antena 1. Astfel, fanii își vor regăsi idoli la MasterChef, dar de data aceasta pe un alt post TV, deși atmosfera și farmecul emisiunii vor rămâne aceleași.

În urma anunțului epic făcut public cu aproape o lună în urmă, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au intrat deja în acțiune, filmând pentru „MasterChef” și lansând un clip video la Pro TV, care a devenit deja viral. Cei trei giganți ai bucătăriei îi încurajează pe pasionații de gastronomie să se înscrie pentru a participa la castingul emisiunii.

E momentul perfect pentru fanii show-ului să intre în culise și să descopere povestea din spatele cortinei, deoarece celebrii bucătari își pregătesc cu entuziasm întâlnirea cu noii concurenți.

Dialogul plin de umor între Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în clipul de prezentare nu face decât să alimenteze anticiparea publicului pentru ceea ce va fi cu siguranță un sezon plin de pasiune și talent culinar.

Într-un gest fără precedent, chefi din echipa MasterChef au făcut publică informația despre salariile lor, un subiect rar discutat în mediul televiziunii. Conform news18.ro, producătorii de la ProTV au fost dispuși să investească masiv în revenirea triumviratului culinar, oferindu-le o remunerație substanțială pentru a prelua rolul de jurați la MasterChef România.

Se pare că bugetul generos a fost decisiv, ajungând la aproape dublul sumei încasate anterior la Antena 1, ceea ce reflectă importanța pe care ProTV o acordă emisiunii și popularității neabătute a celor trei chefi.