Adela Popescu dezvăluie experiența fiului său cu bullying-ul și dificultățile întâmpinate în creșterea copiilor

Adela Popescu a dezvăluit în premieră modul în care gestionează dificultățile cu copiii și problema bullying-ului în mediul școlar: “Mi-au și reproșat”
Adela Popescu împărtășește frecvent cu fanii ei diverse experiențe din viața de familie, cu accent pe cei trei băieți ai săi, Alexandru, Andrei și Adrian. De această dată, celebra actriță a oferit detalii sincere despre cum abordează momentele tensionate din rolul de mamă.

Cuplul format din Adela Popescu și Radu Vâlcan s-a întâlnit în 2010 pe platourile de filmare ale serialului “Iubire și onoare” și s-au căsătorit în 2015. Cei doi au împreună trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian.

Adela Popescu, despre creșterea copiilor și bullying-ul la școală
Într-o discuție deschisă și sinceră, Adela Popescu a vorbit despre provocările întâmpinate în rolul de mamă. Actrița a povestit cum ea și soțul ei au abordat delicata problemă a bullying-ului la școală, în special în cazul fiului lor cel mare, Alexandru. De asemenea, a dezvăluit modul în care gestionează energia debordantă a celor trei băieți.

“La un moment dat, Radu era pe punctul de a exploda. ‘Trebuie să rezolvăm situația cu David’, spunea el, după ce intervențiile anterioare la grădiniță nu au dat roade. Așa că s-a dus personal și a abordat problema într-un mod direct, dar eficient. Este important să fim acolo pentru copiii noștri și să le arătăm că ne pasă”, a mărturisit Adela Popescu în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Abordarea lui Adela în rolul de părinte
Adela se consideră o mamă rațională, deschisă la critică și încurajându-i pe băieții ei să învețe din greșeli. Totuși, recunoaște că trebuie să fie mai conștientă de nevoile și dorințele copiilor săi, după ce aceștia i-au reproșat că nu le-a acordat suficient sprijin în anumite situații.

“Am conștientizat că uneori am fost prea preocupată de impresia pe care o facem în fața altora și am neglijat să fim alături de copiii noștri în modul în care au avut nevoie. E important să-i sprijinim și să-i protejăm, mai ales atunci când se confruntă cu dificultăți sociale”, a adăugat actrița.

Protecția intimității copiilor
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt extrem de precauți în ceea ce privește expunerea mediatică a celor trei băieți ai lor. Aceștia sunt conștienți de impactul pe care îl poate avea expunerea excesivă în mediul online asupra vieții private a copiilor și își protejează familia în acest sens.

“Suntem conștienți de era digitală în care trăim și de riscurile pe care le implică. Copiii noștri vor decide când și cum doresc să se expună publicului, iar noi îi sprijinim în această decizie. Prioritatea noastră este să le asigurăm o copilărie fericită și sănătoasă”, a subliniat Radu Vâlcan într-o postare recentă pe Instagram.