Planurile Zanni: Destinația Investiției pentru premiul Survivor de 100.000 de Euro

Înaintea finalei Survivor All Stars, Zanni a oferit un interviu plin de încredere și determinare. Cu șase puncte obținute în semifinală, fostul Faimos și-a asigurat un loc în cursa pentru marele premiu. Aflat într-o poziție fermă, Zanni a vorbit despre lipsa temerilor sale și despre planurile pe care le are pentru viitor.

Întrebat despre cea mai mare frică în finală, Zanni a răspuns fără ezitare că nu are nicio temere. Consideră că meritul în competiție este evident și că greul a fost dus de echipa Faimoșilor. În opinia sa, meritele sportive se reflectă în clasament și totul este foarte simplu.

Când vine vorba de câștigarea premiului, Zanni are un plan bine conturat. El intenționează să investească banii câștigați în dezvoltarea unei frumoase tabere cu cabane, amplasată la munte. A dezvăluit că acest plan îl are de mai bine de un an, încă din vara anului 2023.

Despre adversarii săi, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp, Zanni a spus că punctele forte ale acestora sunt legate doar de familiile lor, care îi susțin și încearcă să îi pună lui piedici. În schimb, punctele slabe ale acestora sunt rezultatele din competiție, care nu sunt favorabile.

Într-un mesaj adresat publicului pentru a-l convinge să îl voteze, Zanni a subliniat că merită să câștige pentru că este cel mai transparent personaj de la televizor. Nu își dorește să mintă publicul și se prezintă mereu așa cum este, învățând mereu din greșeli.

Astfel, Zanni, cunoscut și pentru câștigarea finalei Survivor România 2021, este determinat să obțină succesul și în competiția All Stars. Cu o poveste de viață emoționantă, provenind dintr-un mediu dificil și ajungând la celebritate, Zanni demonstrează că determinarea și autenticitatea îl pot propulsa pe culmile succesului, indiferent de provocările întâmpinate.