Scandal mare dupa finala Romanii au talent 2024: ”A fost penibil!”

Finala din 2024 a emisiunii „Romanii au Talent” a stârnit un adevărat vârtej de discuții și controverse în rândul telespectatorilor, cu privire la rezultatele și corectitudinea procesului de votare. Deși Cristian Ciausu a fost anunțat ca fiind câștigătorul competiției, mulți au exprimat nemulțumiri și îndoieli cu privire la acest verdict. Unele voci au acuzat Pro TV-ul că ar fi manipulat voturile, evidențiind paralele între această situație și scandalurile anterioare de la „Survivor”.

Pe diverse platforme de socializare, precum Instagram, reacțiile au fost extrem de variate, de la felicitări adresate câștigătorului până la critici dure ale sistemului de vot. Unii au susținut că Emanuel Birica ar fi trebuit să fie desemnat câștigător, în timp ce alții au fost dezamăgiți de clasamentul final al concurenților.

Reactii Diverse de la Public
Imediat după anunțarea rezultatelor, rețelele de socializare au fost inundate de păreri și comentarii. Unii telespectatori și-au exprimat bucuria pentru victoria lui Cristian Ciausu, în timp ce alții au fost profund dezamăgiți de rezultate. Iată câteva dintre mesajele ce au apărut pe Instagram:

„Emanuel Birica ar fi trebuit să câștige!”, „Sunt încântat de victoria lui Cristian… merită cu prisosință. Dar, oameni buni, ce voturi sunt acestea??? Regret să spun asta, dar nu-mi vine să cred că Emanuel a fost pe locul 4 sau 5 (nici nu mai știu, de nervi) și Eduard pe 8. Ce se întâmplă, într-adevăr??? Ultima oară când urmăresc RAT-ul… în fiecare an mă enervez. Oricum, felicitări încă o dată, Cristian… mă mir că te-au votat și pe tine, chiar dacă ai meritat.”, „Eduard ar fi trebuit să fie cel puțin în top 3, dar ce naiba, sistemul de vot a fost penibil. Urmează ca RAT-ul următor să fie făcut după merit, să vedem cine merită cu adevărat să câștige. El avea un talent care ar fi trebuit să fie minim în top 3, dar sistemul de vot a fost deplorabil.” – Acestea au fost câteva dintre mesajele primite de emisiune pe rețelele sociale.

Acuzații de Manipulare a Voturilor
Mulți telespectatori au exprimat nemulțumirea lor, acuzând Pro TV-ul că ar fi manipulat voturile. Aceștia argumentează că rezultatele nu reflectă cu adevărat talentul și meritele concurenților. Desigur, acuzațiile de fraudare a voturilor nu sunt necunoscute în lumea show-urilor de talente, însă intensitatea reacțiilor și comparațiile cu scandalurile de la „Survivor” aduc un nou nivel de controverse.

Fanii nemulțumiți au solicitat o transparență mai mare în procesul de votare și o reevaluare a sistemului utilizat pentru a determina câștigătorii. „Este inacceptabil ca un concurs de talente să fie umbrit de astfel de acuzații. Pro TV ar trebui să ia în considerare aceste critici și să asigure un sistem de votare corect și transparent,” a declarat un fan dezamăgit.

Sistemul de Votare Sub Semnul Întrebării
Sistemul de votare al emisiunii „Romanii au Talent” a fost pus sub semnul întrebării de către mulți telespectatori. Criticii susțin că votul publicului nu reflectă întotdeauna cu adevărat talentul concurenților și că popularitatea și mobilizarea pe rețelele de socializare pot influența semnificativ rezultatele.

Un telespectator a comentat: „Eduard ar fi trebuit să fie cel puțin în top 3, dar sistemul de vot a fost penibil.” Această critică reflectă o nemulțumire generală legată de modul în care sunt evaluate performanțele concurenților. Mulți consideră că un sistem de jurizare mixt, care să includă atât votul publicului, cât și al juriului, ar fi mai echitabil.

Cei care au Ajuns în Finala „Romanii au Talent” 2024 și Câștigătorul
Finala din 2024 a emisiunii „Romanii au Talent” a fost o seară plină de emoție și momente artistice spectaculoase.

Cei 11 finaliști care au urcat pe scenă în această seară de neuitat au fost: Ana Nuta, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics Romania, Cristian Ciausu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tanasuca, VAN și Villia. În cele din urmă, Cristian Ciausu a cucerit inimile telespectatorilor și ale juriului cu prestația sa la nai, câștigând trofeul emisiunii și premiul în valoare de 120.000 de euro.