În sfârșit vorbește despre fostul soț, tatăl fetei sale. Motivul pentru care Catinca Roman s-a despărțit de bărbat, după numai 2 ani de căsătorie.

Catinca Roman, fiica celebrului designer Mioara Roman, a decis să-și dezvăluie povestea despre căsnicia sa și motivul din spatele despărțirii de fostul ei soț, într-o mișcare surprinzătoare pentru o femeie care a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa personală.

Într-o apariție recentă în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, Catinca a ales să împărtășească detalii intime despre relația sa și motivul pentru care s-au desfăcut lucrurile între ea și tatăl fiicei sale, Calina.

Așadar, povestea începe cu doi ani petrecuți într-o relație cu un partener mai tânăr, care i-a adus o minunată fiică. Cu toate acestea, Catinca Roman a fost nevoită să-și crească singură copilul, fiindcă relația lor nu a rezistat, motivul principal fiind considerat diferențele de vârstă și de mentalități.

Chiar și după o despărțire care a trecut cu 20 de ani în urmă, Catinca încurajează încă o apropiere între Calina și tatăl ei, deși acesta din urmă nu a făcut niciun efort în acest sens.

Deși și-a dorit întotdeauna ca fiica sa să aibă o relație sănătoasă cu tatăl ei, chiar și după despărțirea lor, Catinca recunoaște că nu s-a reușit stabilirea unei legături între cei doi, indiferent de eforturile depuse.

„Pentru mine, este esențial ca Calina să aibă o relație cu tatăl ei, dar trebuie să-i respect decizia și momentul în care va decide să își clarifice lucrurile între ei”, a concluzionat Catinca Roman, aducând o notă de maturitate și înțelegere asupra situației.