Mihaela Rădulescu: De la zilele de după revoluție la București: intâmplarea care I-a schimbat viața.

Una dintre cele mai remarcate personalități din lumea media din România este Mihaela Rădulescu. Prin relația sa cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner, a devenit cunoscută și peste hotarele țării. Astăzi, își trăiește viața în luxul oferit de Monaco, alături de fiul ei, Ayan.

Cu toate acestea, drumul către succesul și confortul actual nu a fost întotdeauna lin. În tinerețe, Mihaela a trecut prin perioade dificile, inclusiv financiare. Recent, a dezvăluit că primul ei loc de muncă în București a fost ca șofer de taxi. În timpul unei apariții în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, a mărturisit că a fost nevoită să își câștige existența astfel, fără acte, în perioada imediat următoare Revoluției.

Mihaela Rădulescu este o prezentatoare de divertisment foarte cunoscută în România, în vârstă de 51 de ani. În ciuda faptului că a urmat cursuri la patru facultăți bucureștene și a început să lucreze în televiziune încă de la vârsta de 25 de ani, nu a absolvit nicio facultate. În 2009, a divorțat de omul de afaceri Elan Schwartzenberg și s-a mutat în Monaco, alături de fiul ei.

În prezent, Mihaela are o relație stabilă de peste 3 ani cu Felix Baumgartner, primul om care a sărit din stratosferă. Fiul ei din căsnicia anterioară, Ayan, în vârstă de 15 ani, împarte această viață luxoasă cu ea în Monaco.