Un Botez Fără Tată: Soția lui Cristi Tănase face public un mesaj emoționant după ce solicită divorțul”

Adina Maria, cunoscută ca fosta parteneră a celebrului fotbalist Cristi Tănase, a celebrat recent botezul fiicei lor într-o atmosferă intimă și restrânsă, lipsită însă de prezența fostului fotbalist. Ceremonia a avut loc într-o biserică, iar Adina Maria a împărtășit momente emoționante și fotografii speciale pe rețelele de socializare.

Însă, absența lui Cristi Tănase de la evenimentul important se datorează unui ordin de restricție obținut de Adina Maria, care îl împiedică pe fostul fotbalist să se apropie de ea pentru următoarele 12 luni. Astfel, chiar dacă botezul micuței lor, numită Celine-Maria, a fost un moment de bucurie pentru Adina Maria, acesta a fost marcat și de absența tatălui copilului.

Într-un mesaj emoționant postat pe Instagram, Adina Maria și-a exprimat sentimentele, subliniind că, în ciuda provocărilor, iubirea necondiționată pentru fiica sa îi dă puterea să privească cu speranță către viitor. Bucuria de a deveni mamă pentru prima dată a fost umbrită de situația complicată dintre ea și Cristi Tănase, cu ordinul de protecție emis la scurt timp după nașterea fetiței lor în luna martie a acestui an.

Astfel, în ciuda faptului că au trecut doar câteva luni de la căsătoria lor din octombrie anul trecut, relația lor pare să fi atins un punct critic, evidențiat de această situație tensionată.