Acum arată total diferit, însă aici era în floarea vârstei, când își servea țara cu mândrie. Ce drum în viață și-a ales ..

Deşi acum este recunoscut în toată țara, puțini cunosc aspectul din tinerețe al lui Nelson Mondialu. Recent, celebrul interlop din Cluj a surprins pe toată lumea cu o postare pe rețelele de socializare. În imagini, el se mândrea cu asemănarea sa cu legendara figură a muzicii din Statele Unite, Elvis Presley.

Nelson Mondialu, cunoscut și ca Pop Nelson Simone, s-a născut în 1963, pe 16 iulie, într-o familie modestă, fiind primul copil. După ce tatăl său a fost închis, el a rămas în grija mamei sale, traversând o copilărie dificilă.

Imaginea lui Nelson Mondialu în tinerețe este departe de înfățișarea sa actuală. Fotografiile arată o asemănare remarcabilă cu legendarul Elvis Presley. Mondialu a atribuit frumusețea sa mamei sale, care era admirată pentru aspectul său plăcut.

Tatăl lui Nelson, de asemenea, a fost recunoscut pentru atracția sa. Numele său, “Nelson”, a fost subiectul unei certuri între părinții săi, bunica propunând “Simone”. Acest conflict a fost urmat de arestarea tatălui său, lăsându-l pe Nelson în grija mamei sale.

Chiar și în prezent, Nelson Mondialu rămâne o figură controversată. În ciuda problemelor personale, el și soția sa, Liana, au trecut peste dificultățile lor, revenind pe “drumul cel bun”. Recent, într-un vlog postat pe canalul său de YouTube, Nelson s-a filmat într-o serie de momente amuzante, demonstrând o relație reînnoită cu partenera sa.