Zanni, câștigătorul dublu al Survivor România, dezvăluie secretele casei sale verzi, complet inteligente

Zanni, câștigător al competiției Survivor All Stars România 2024, a reușit să obțină pentru a doua oară în istoria emisiunii titlul de campion, replicând succesul său din 2021. Cu susținerea masivă a telespectatorilor și prin strângerea celui mai mare număr de voturi, Zanni a devenit dublu câștigător al show-ului, adjudecându-și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Zanni își îndeplinește un vis

În momentul în care a fost întâmpinat cu cele două trofee, câștigate în 2021 și, respectiv, în 2024, Zanni a împărtășit cu emoție planurile sale cu privire la acestea. Aceste premii vor ocupa un loc de cinste în noua sa locuință, pe care și-a achiziționat-o din fondurile obținute în urma succesului din Survivor. Cu o dezvăluire sinceră, Zanni a mărturisit că visul său de a deveni dublu câștigător a fost una dintre cele mai puternice motivații în parcursul său în competiție.

“Visul meu de a deveni campion Survivor de două ori a fost o sursă de inspirație încă de la începutul aventurii noastre în 2021. Am avut un moment de revelație cu trei ani în urmă, în timpul unei instruiri, când am auzit povestea unui câștigător dublu. Acea poveste mi-a dat putere și mi-a oferit determinarea să-mi stabilesc obiective mai mari decât mi-am imaginat vreodată. Acum, să fiu dublu campion este o realizare incredibilă pentru mine. Cele două trofee vor completa frumusețea casei mele, achiziționată cu bucurie din premiul Survivor. Wow!”, a împărtășit Zanni cu entuziasm fanii săi.

Rezidența inteligentă a lui Zanni

După prima sa victorie în 2021, Zanni și-a achiziționat primul apartament în București, marcând astfel un moment important în viața sa. Cu toate acestea, artistul nu s-a oprit aici și și-a extins proprietatea, investind într-o casă complet inteligentă, dotată cu cele mai moderne facilități și tehnologii. Situată pe un teren generos de 500 de metri pătrați, casa dispune de o suprafață de 172 de metri pătrați și include cinci camere, trei băi și panouri fotovoltaice. Cu o curte și o piscină în dotare, locuința lui Zanni reprezintă un veritabil paradis de confort și lux.

Experiența în competiția All Stars

Participarea în competiția Survivor All Stars a fost o provocare deosebită pentru Zanni și pentru ceilalți concurenți. După 19 săptămâni epuizante petrecute în Republica Dominicană, în condiții extrem de dificile, Zanni a reușit să ajungă în finală, unde a luptat cu hotărâre pentru victorie. Prin abilitățile sale remarcabile și devotamentul său fără margini, el a reușit să depășească toate obstacolele și să cucerească titlul de câștigător încă o dată.

Emoțiile au fost intense pentru Zanni în acest sezon, recunoscând că a fost o competiție mult mai dificilă. Cu toate acestea, experiența sa în competiție și dorința sa arzătoare de succes l-au condus către încununarea performanței în Survivor All Stars.

Survivor a captivat publicul român încă din 2020 și a continuat să fie o sursă de divertisment și inspirație pentru telespectatori. Prin evoluția sa remarcabilă și prin determinarea sa de neclintit, Zanni a demonstrat că este un adevărat campion al supraviețuirii și al perseverenței.