Ce făcea cuplul din imagine la plajă, în văzul tuturor? Imaginea a devenit virală şi a strâns sute de reacţii –

Pe o plajă din România, într-o zi însorită, un cuplu de români și-a găsit fericirea într-un mod neașteptat și, totodată, extraordinar. Aproape de malul mării, pe o pătură, se aflau ei, alături de micuțul lor bebeluș, într-o atmosferă de relaxare autentică. Ceea ce i-a diferențiat de restul turiștilor de pe plajă a fost modul lor de a se bucura de timpul petrecut acolo. Nu se întorceau către bar pentru băuturi sau gustări, ci aduseseră cu ei tot ce aveau nevoie de acasă.

În timp ce se aflau la doar câțiva pași distanță, privindu-i cu admirație, o doamnă a decis să surprindă momentul și să împărtășească povestea lor pe Facebook. Gestul simplu, dar plin de înțeles al cuplului a stârnit interesul și inimile celor care au aflat despre el.

„Îi urmăresc de câteva ore. O familie cu un bebeluș de câteva luni. Au venit cu berea și gustările luate de la market, n-au comandat nimic de la bar. E zona de sezlonguri, dar stau pe nisip”, a mărturisit doamna care a fost martora acestei scene.

Dar povestea nu se oprea aici. Într-o lume în care gesturile simple de iubire și grijă sunt din ce în ce mai rare, acțiunile cuplului de pe plajă au fost cu adevărat remarcabile. După ce și-a dat partenera cu cremă de soare, bărbatul a luat inițiativa de a-și lua micuțul copil în plimbare, oferindu-i astfel timp suficient soției sale să se relaxeze și să se bucure de razele soarelui.

Povestea a ajuns rapid să fie cunoscută și apreciată pe rețelele de socializare, strângând mii de aprecieri și sute de comentarii. Gestul plin de afecțiune al bărbatului a fost remarcat și apreciat de mii de oameni, deoarece reprezenta un exemplu rar și prețios de implicare și iubire în cadrul unei relații.