“Scandalul relațional dintre Cristina Șișcanu și cel mai bun prieten al lui Mădălin Ionescu: Dezvăluiri explozive de la fostul ei iubit

Din anul 2011, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți. Cei doi ai și o fiică împreună, pe nume Petra, care are 6 ani. Chiar dacă sunt o familie fericită, puțini își mai aduc aminte pe ce „trădare” s-a construit, de fapt, mariajul lor.

La 53 de ani, prezentatorul TV se poate lăuda cu faptul că are trei copii, unul din cea de-a doua căsnicie și doi din vremea în care era cu Mihaela Coşerariu, fosta soție, care i-a fost alături între anii 1997 – 2011. Ea i-a adus pe lume pe Filip (19 ani) și Ștefania (25 de ani) și a avut grijă de ei, până când tatăl lor și-a găsit liniștea în brațele colegei de la muncă.

Înainte de a se ajunge la altar cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a avut o relație de ani buni cu George Papari. Afaceristul a iubit-o enorm și nu a avut nimic de obiectat când partenera sa se apropia de prezentatorul TV. Mai mult de atât, ajunsese să-l considere chiar prieten și să fie apropiat și cu soția lui, Mihaela. Timpul care a trecut a demonstrat că cei doi erau mai mult decât colegi, moment în care s-a simțit trădat:

„Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de un an. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic.

Mihaela a renunţat la tot – la studii, la o profesie – pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători!”, povestea Papari, în anul 2010.

În ceea ce-l privește pe George Papari, afaceristul din Pipera nu a reușit să treacă peste relația cu Cristina Șișcanu, motiv pentru care și-ar fi pus viața sentimentală pe planul doi, deși a ajuns la vârsta de 63.

Nu doar în dragoste are probleme, ci și în afaceri! Potrivit surselor CANCAN.RO, afaceristul ar fi fost nevoit să-și închidă restaurantele pe care le deținea, iar din cauza unor abateri ar fi rămas și fără permisul de conducere.