Premiile pentru Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în urma pierderii finalei Survivor All Stars

Finaliștii eliminați de la una dintre cele mai populare emisiuni TV din primăvara anului 2024 au câștigat o sumă considerabilă. Iancu și Andrei, cei doi concurenți care au participat încă de la început și au rezistat pe parcursul celor 20 de săptămâni ale competiției, au primit recompense substanțiale.

Iancu Sterp a fost retribuit cu 2.500 de euro pentru fiecare dintre cele 20 de săptămâni petrecute în competiție, totalizând astfel un câștig de 50.000 de euro. Pe de altă parte, Andrei Ciobanu a beneficiat de o sumă puțin mai mare, de 3.000 de euro pe săptămână, adunând în final 60.000 de euro.

Cei doi concurenți au împărtășit și gândurile lor în legătură cu experiența în competiție. Iancu Sterp a subliniat că un singur joc nu îl definește pe un om și că el se consideră un adevărat supraviețuitor. În timp ce Andrei Ciobanu s-a arătat mândru de faptul că a rămas autentic pe tot parcursul competiției, gestionând atât momentele bune, cât și pe cele mai dificile, și a recunoscut importanța aspectului uman al competiției, precum și capacitatea de a rezista mental și emoțional.

Zanni a fost marele câștigător al sezonului, plecând acasă cu o sumă impresionantă de 100.000 de euro, după trei ani de la prima sa victorie în aceeași competiție televizată difuzată pe PRO TV.