Linca Vandici pune la punct pe Bianca Drăgușanu: ‘Păstrează-ți luxul pentru tine!’.

În lumina recentelor comentarii neașteptate ale lui Ilinca Vandici la adresa Andreei Bostănică, acum atenția vedetei s-a îndreptat către Bianca Drăgușanu. În cadrul emisiunii „Follow us”, într-o discuție cu Teo Trandafir, Ilinca Vandici a subliniat excesul de lux pe care partenera lui Gabi Bădălău îl promovează pe platformele de socializare.

În opinia prezentatoarei de la Kanal D, Bianca Drăgușanu ar trebui să-și modereze mai mult afișarea stării sale financiare și să nu mai expună atât de mult obiectele de lux, mașinile sau vacanțele costisitoare.

De la discuția inițială despre cuplul Gabi Bădălău – Bianca Drăgușanu, Ilinca Vandici a exprimat o oarecare deranjare față de opulența prea evidențiată a Biancăi în mediul online.

Teo Trandafir: Ce mai face Găbiță (n.r. – Gabi Bădălău)? Eu mă înțeleg bine cu toată lumea.

Ilinca Vandici: Da, și ei trec pe la cappuccino dimineața.

Teo Trandafir: Da, eu și ea suntem prietene într-un fel, ne-am întâlnit destul de des în emisiuni, dar nu bem cafea împreună, pentru că ea nu bea. Nu bea după o anumită oră. Am auzit că au plecat într-o vacanță, un vis, practic.

Ilinca Vandici: Așadar, Găbiță o răsfață pe fată cu vacanțe de lux, frumoase, așa cum ne-am obișnuit.

Teo Trandafir: Cei care adoră să bârfească au spus că, având două mașini scumpe, el s-ar fi folosit de ceasurile ei, pentru că ea nu poate să-și verifice timpul la fel de ușor ca mine de pe telefonul mobil. Trebuie să aibă niște ceasuri care costă câteva mii de euro și lumea bârfea, dar nu este adevărat, pentru că el a spus că „Nu i-am vândut ceasurile Biancăi pentru a plăti ratele la mașină”, ba chiar, dimpotrivă, i-a făcut un cadou cu un inel.

Ilinca Vandici: Vreau să văd poze cu inelul, nu este un ineluș, Teo, aruncă o privire din nou. Este un diamant.

Ilinca Vandici: Se potrivește cu poșeta, care, de altfel, este de marcă și foarte frumoasă, și se potrivește cu bronzul de pe plaja Maldive. Bianca a fost mereu sinceră cu lucrurile pe care le face, le are, a avut întotdeauna o părere bine conturată. Dar de ce trebuie să se expună cu aceste lucruri?

Teo Trandafir: Nu, dragă. Lasă, e în regulă.

Ilinca Vandici: Bianca, renunță la postările excesive cu luxul. Draga mea, păstrează-le pentru tine.

Teo Trandafir: Începi să-ți placă.

Ilinca Vandici: Ar fi ironic să se supere Bianca acum pe mine, ar fi de necrezut!

Bianca Drăgușanu: „De-a lungul vieții, mi-am oferit cele mai frumoase cadouri”
Bianca Drăgușanu a hotărât să rupă tăcerea și a afirmat cu tărie că tot ceea ce are provine din munca sa. Într-un interviu sincer acordat emisiunii online „Fiță cu Adiță”, ea a subliniat că „iertarea nu se poate cumpăra”.

„Adiță Voicu: Crezi că secretul într-o relație este să te certi și să te împaci mereu?

Bianca Drăgușanu: Nu. Am o vorbă și o respect și acum. Te iert până când nu te mai iubesc. Când am iertat de prea multe ori, există riscul să îmi pierd și dragostea. Înseamnă că greșelile tale sunt prea multe și totul dispare, ca prin magie.

Adiță Voicu: Este adevărat? Mașina și împăcarea? Am citit și eu în ziare.

Bianca Drăgușanu: Nu știu despre ce vorbești. Să lămurim lucrurile. De-a lungul vieții mele, mi-am oferit cele mai frumoase cadouri. Tot ce am este rezultatul muncii mele și le-am cumpărat singură. Iertarea nu se poate cumpăra.

Adiță Voicu: Există ceva de cumpărat în dragoste?

Bianca Drăgușanu: Depinde de persoană. În cazul meu, nu. Deși banii pot cumpăra aproape orice, există lucruri extrem de importante pe care nu le poți achiziționa și eu le dețin.

Adiță Voicu: Ce nu ai putea ierta în dragoste?

Bianca Drăgușanu: Am trecut prin multe în viața mea. Cele mai importante aspecte într-o relație sunt loialitatea, respectul și încrederea.”, a dezvăluit fostul prezentator de televiziune în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, conform wowbiz.ro.