Zanni triumfă din nou în Survivor! Mesajul său pentru toți fanii!.

Zanni a făcut public primele sale impresii după victoria sa copleșitoare în competiția intensă Survivor All Stars 2024. Într-o declarație plină de recunoștință și emoție, artistul a exprimat gratitudinea sa profundă către toți susținătorii și votanții săi, subliniind împlinirea celui de-al doilea vis al său – acela de a deveni dublu campion al emisiunii.

Învingând în fața a nu mai puțin de 26 de concurenți în Republica Dominicană, Zanni și-a împărtășit bucuria și aprecierea față de întreaga comunitate care l-a sprijinit de-a lungul acestui drum epuizant și plin de provocări.

„Această bucurie pe care o simt acum nu este doar a mea; este a noastră. Vreau să împărtășesc această iubire cu toți cei implicați în această călătorie minunată. Mulțumesc echipei Războinicilor, chiar și celor care poate nu au fost de partea mea în această seară; vă iubesc cu toată inima. Mulțumesc și echipei Faimoșilor, pentru fiecare moment petrecut împreună. Nu pot să nu menționez echipa de producție și canalul Pro TV pentru susținere și profesionalism. Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care m-au votat și m-au încurajat. Știu că suferința a fost reală pentru mulți, dar speranța și bucuria noastră sunt și mai puternice”, a transmis Zanni comunității sale online.

În fața criticilor și comentariilor negative, Zanni a rămas neclintit în determinarea sa și și-a exprimat compasiunea față de cei care au ales să-l jignească.

„Am remarcat o serie de comentarii negative și insulte, dar ele nu sunt decât o mică parte din întreaga poveste. Sunt profund recunoscător pentru sprijinul majoritar pe care l-am primit. Aș vrea să transmit mulțumiri speciale lui Iancu Sterp, Delea, Elena Ionescu și tuturor colegilor mei. Reacțiile de pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook, sunt dezamăgitoare, dar nu definesc întreaga noastră experiență. Această victorie este a noastră, a tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut. Vă împărtășesc această bucurie, pentru că fiecare vot și fiecare cuvânt de încurajare au contat în această călătorie. Trofeele și amintirile vor rămâne o sursă de mândrie și inspirație pentru mine și pentru toți cei care au fost alături de mine”, a subliniat el.

Zanni și-a realizat visul de a deveni dublu campion Survivor și își exprimă dorința de a se revedea cu toți cei implicați în acest parcurs remarcabil.

„Acest moment a fost mult așteptat și îmi pare rău pentru oricine se simte dezamăgit acum. Sunt alături de voi în gândurile mele. Cu toate acestea, sunt mândru să afirm că am realizat visul meu de a deveni dublu campion Survivor. Această experiență va rămâne una dintre cele mai glorioase din viața mea. Trofeele și premiile câștigate vor fi expuse cu mândrie în casa mea, ca o amintire a perseverenței și a sprijinului pe care l-am primit”, a concluzionat câștigătorul Survivor All Stars.