Culiță Sterp atacă protv-ul și il felicită pe Zanni după pierderea lui Iancu în finala: Acuzații și critici aprinse.

Finala epocii în cadrul emisiunii Survivor All Stars 2024 a fost un adevărat spectacol pentru români, captivându-i până în ultimul moment și stârnind un val de emoții pe rețelele sociale și motoarele de căutare.

După o luptă strânsă și susținută de către fanii lor, verdictul a căzut: Zanni a triumfat și a plecat acasă cu trofeul și premiul în valoare de 100.000 de euro. Cu toate acestea, dezamăgirea a fost palpabilă pentru susținătorii lui Iancu Sterp, care au văzut cum trofeul le alunecă printre degete.

Culiță Sterp, fratele lui Iancu Sterp, a exprimat în termeni puternici dezamăgirea sa în urma victoriei lui Zanni în finala Survivor All Stars.

„A sosit momentul încheierii finalei Survivor, iar Zanni merită toate felicitările. În timp ce am avut un prim impuls pe care l-am retras pentru a-mi calma nervii, acum pot să reflectez obiectiv. Mă bucur pentru Andrei și Zanni, dar inima mea ar fi fost copleșită de bucurie dacă Iancu ar fi fost triumfător.

El este sânge din sângele meu, iar acest lucru este indiscutabil. Ceea ce nu mi se pare corect este că există semne că mesajele noastre și voturile nu au fost înregistrate. Nu caut scuze, dar chiar și domnul Dan a recunoscut că această finală a fost cea mai strânsă din istoria Survivor. Am pierdut la doar câteva voturi”, a împărtășit Culiță Sterp comunității online.

Culiță Sterp a explodat de furie în urma victoriei lui Zanni în Survivor 2024, susținând că fratele său ar fi trebuit să fie cel care ridică trofeul și acuzând că numeroase voturi nu au fost înregistrate.

„Dacă diferența a fost atât de mică, atunci trebuie să ne întrebăm de ce atât de multe voturi au dispărut în neant. Am capturat imagini ale oamenilor care au încercat să voteze de mai multe ori și au primit confirmări doar pentru o mică parte dintre ele. Nu știu dacă situația a fost aceeași și în cazul lui Zanni, dar așa s-a întâmplat în cazul lui Iancu”, a continuat el.

În plus, Culiță a considerat nedrept faptul că unele voturi s-au îndreptat și către Andrei Ciobanu. Dacă toate voturile ar fi fost direcționate către fratele său, Culiță este convins că rezultatul final ar fi fost complet diferit.

„Nu în ultimul rând, există și problema cu voturile care au fost îndreptate și către Andrei, un factor care a atras atenția și a consumat resursele susținătorilor. Dacă toate voturile ar fi fost centralizate către Iancu, finalul ar fi fost cu siguranță altul. Nu sunt supărat, dar sunt dezamăgit. Felicitări Zanni, să ai succes, și mergem mai departe. Mulțumim din inimă celor care l-au votat și l-au susținut pe Iancu. Cu toate acestea, ne rămâne să aflăm de ce voturile noastre nu au fost înregistrate… acest aspect rămâne încă un mister”, a mai adăugat el.