Pastorul refuză să îl primească în casa lui pe noul iubit al Lidiei Buble, un afacerist de 60 de ani..

Tatăl Lidiei Buble, primele declarații după ce artista a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau: „Nu pot să…””

După ce Lidia Buble a fost surprinsă alături de afaceristul Horațiu Nicolau, tatăl său, Viorel Buble, a avut primele reacții vizavi de această nouă relație. Lidia, cunoscută cântăreață de muzică pop, s-a despărțit recent de Răzvan Simion, cu care a avut o relație de aproape șase ani, și ulterior a fost văzută în preajma lui Horațiu Nicolau.

Viorel Buble, tatăl artistei, este pastor protestant la Biserica Emanuel din Deva și a preferat să nu facă comentarii pe marginea relației fiicei sale. Într-o primă reacție, acesta a declarat: „Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”.

În plus, nici fratele mai mare al Lidiei, Simon Buble, care este și el pastor la aceeași biserică din Deva, nu a dorit să comenteze această situație. El a afirmat: „Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc. (…) Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”.

Este demn de menționat că tatăl Lidiei Buble nu a fost de acord să-l cunoască pe Răzvan Simion, fostul ei iubit, chiar și după o relație de cinci ani. Motivul pentru această reticență a fost dezvăluit de Lidia într-un interviu, ea explicând că tatăl său dorea să o cunoască pe alesul ei doar în momentul în care hotărâau să se căsătorească.

Viorel Buble, având o fire mai rigidă și principială, a dorit ca viitorul ginere să fie adus acasă doar atunci când se discuta despre căsătorie. De asemenea, el spera ca Lidia să își găsească un soț care să împărtășească aceleași valori religioase ca și familia lor.