Anunț surpriză în ziua finalei Survivor România! ‘Așteptăm sugestii pentru nume’..

Știrea explozivă din lumea showbiz-ului românesc! O fostă participantă la Survivor All Stars a făcut publică vestea unei sarcini în ziua finalului de neuitat. Clipurile video care au captat momentul au devenit rapid virale, fiind distribuite intens pe TikTok și pe platformele de căutare online. Iată despre cine este vorba!

Oana Ciocan a surprins pe toată lumea prin dezvăluirea „burticii” sale într-un video postat de Alexandra Duli pe TikTok, chiar în ziua marelui finale de la Survivor All Stars. Această dezvăluire a stârnit o mare curiozitate în rândul fanilor, care acum se întreabă dacă fosta concurentă de la Pro TV și Jador vor deveni curând părinți.

Legătura romantică dintre Jador și Oana Ciocan nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste intensă, iar artistul a mărturisit de mai multe ori că este mai îndrăgostit ca niciodată și abia așteaptă ziua în care își vor uni destinele.

Momentul cererii în căsătorie a avut loc imediat după eliminarea lui Jador de la Survivor All Stars, iar Oana Ciocan a acceptat cu bucurie. Imediat după logodnă, aceasta a stârnit speculații cu privire la o posibilă sarcină, prin gesturile și cuvintele sale.

Contrar zvonurilor că ar fi câștigat o sumă mare de bani, se pare că premiul lui Zanni pentru victoria în competiția Survivor All Stars de la Pro TV este mai mic decât s-a vehiculat inițial.

Un moment controversat a avut loc când Iancu Sterp a suferit o înfrângere în finala Survivor All Stars, împotriva lui Zanni. Neținând cont de camerele de filmat, Sterp a avut o reacție impulsivă, distrugând totul în calea sa.

Dezvăluirea privind sarcina lui Oana Ciocan și Jador a fost un moment de cotitură în showbiz-ul autohton. Cu o relație ce a captivat atenția publicului încă de la început, cei doi au primit mereu susținerea necondiționată a fanilor. După ce au făcut pasul către logodnă, ei și-au exprimat dorința ferventă de a se căsători.

Înainte de evenimentul mult așteptat, Oana Ciocan a alimentat curiozitatea urmăritorilor săi de pe rețelele sociale. Într-un videoclip emoționant, postat de Alexandra Duli, cele două au fost surprinse atingându-și afecțuos burticile, semnificând posibila sarcină a Oanei Ciocan. Clipul a fost distribuit exact în ziua finalei Survivor All Stars, atrăgând o atenție uriașă.

„Așteptăm sugestii pentru nume”, a fost mesajul transmis de Alexandra Duli în descrierea videoclipului postat pe TikTok.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, secțiunea de comentarii fiind inundată de urări și felicitări. Internauții au grăbit să își exprime bucuria și susținerea, presupunând că Jador și Oana Ciocan se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.