Calcul în detaliu: Cât rămâne lui Zanni din venituri după ce statul iși ia partea.

Milioane de fani din întreaga lume se adună în fiecare săptămână pentru a urmări cu sufletul la gură competiția epică a războinicilor și a vedetelor în fenomenalul show Survivor All Stars.

După o lungă și palpitantă aventură de 20 de săptămâni, momentul mult așteptat a sosit pentru fani, aflând în sfârșit cine este eroicul câștigător al competiției, în ultima ediție difuzată pe 30 mai, la Pro TV.

Zannidache a triumfat în Survivor All Stars 2024, cucerind premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Într-o finală tensionată, Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu au luptat cu înverșunare, însă doar unul a putut să-și ridice trofeul și să-și încununeze eforturile.

Dar, în lumina bucuriei victoriei, se pune întrebarea: câți bani îi rămân cu adevărat lui Zanni din această sumă generoasă, odată ce statul își ia partea? Potrivit prevederilor Codului Fiscal, veniturile sub formă de premii sunt supuse impozitării cu o cotă de 10%, care se aplică asupra venitului net realizat din fiecare premiu.

Astfel, din cei 100.000 de euro, Zanni va rămâne cu 90.000 de euro, după ce impozitul de 10% a fost reținut și plătit către stat.

Dar cine este, de fapt, Zanni, eroul care a cucerit Survivor All Stars 2024? Zanni este mult mai mult decât un simplu concurent într-un show. El este un talentat cântăreț, descoperit și susținut de faimosul artist Alex Velea. Însă drumul său către succes a fost presărat cu obstacole și greutăți. Crescut într-un orfelinat, Zanni a trăit o copilărie marcată de lipsuri și privațiuni. Dar dincolo de toate acestea, el a găsit puterea și curajul să lupte și să-și urmeze visurile, devenind astfel un exemplu de perseverență și determinare pentru milioane de oameni din întreaga lume.