Îngerul păzitor nu intervine dacă nu îi ceri ajutorul. Mihai Voropchievici îți spune cum să îl chemi

În fiecare dintre noi locuiește un înger păzitor, un protector divin pe care se spune că l-am primit încă de la naștere. Dar puțini sunt cei care știu că acest înger păzitor, menit să ne ocrotească de toate relele, nu intervine decât atunci când i se cere ajutorul.

Specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici, a vorbit despre prezența îngerului păzitor în viața noastră și despre modalitățile prin care îl putem chema în momentele de cumpănă.

Cum îl putem chema pe îngerul păzitor să ne ajute? Simplu, spunând: “Îngerul meu păzitor, te chem grabnic să-mi dai ajutor!”

Voropchievici a subliniat un aspect esențial: îngerul păzitor nu va interveni dacă nu este chemat. Astfel, atunci când avem nevoie de ajutor, trebuie să-l chemăm în gând sau cu voce tare, iar el se va implica pentru a ne ajuta.

“Te rog să mă ajuți imediat, am nevoie de ajutorul tău, am nevoie de sfatul tău, dă-mi un semn ca să înțeleg ce trebuie să fac, deschide-mi mintea, călăuzește-mi pașii.” Acestea sunt formulele recomandate de Voropchievici, simple și eficiente. Important este să-l chemăm.

De asemenea, Voropchievici a explicat că îngerul păzitor poate lua mai multe înfățișări. Când avem nevoie de ajutor și primim sprijin de la cineva, chiar și de la o persoană necunoscută, acolo este, de fapt, îngerul păzitor care intervine pentru că l-am chemat.

Dar ce se întâmplă atunci când cerem ajutor de la îngerul păzitor și nu-l primim? Voropchievici a avertizat că ar trebui să ne punem un semn de întrebare. Dacă nu primim ajutorul cerut, probabil că am făcut ceva greșit și trebuie să ne conștientizăm greșeala.

Îngerul păzitor stă pe umărul nostru drept, dar trebuie să fim conștienți că există și un înger ispititor, care poate să ne îndemne la rău. Totuși, dacă avem o relație bună cu îngerul păzitor, acesta va avea grijă să-l îndepărteze pe cel rău de lângă noi și să ne protejeze de situații neplăcute.

Este important să ne amintim că fiecare problemă de sănătate necesită analiza unui medic specialist, iar articolele precum acesta au doar scop informativ. Înainte de a urma un tratament, este recomandat să consultăm întotdeauna un medic specialist.