Misterul greutății lui Zanni dezvăluit: Cât cântărește cu adevărat finalistul Survivor All Stars, mai subțire decât Ana Porgras?..

Zanni, unul dintre cei trei mari finaliști ai celui mai recent sezon “Survivor All Stars 2024”, a captat atenția publicului cu un parcurs spectaculos și o poveste de viață remarcabilă. De la momentele de triumf la cele de provocare, el a stârnit admirație, dar și critici din partea telespectatorilor și fanilor emisiunii. Însă în spatele succesului său, întrebările curg: câte kilograme cântărește Zanni, de fapt?

Zanni este mult mai mult decât un concurent în competiție; este o poveste de inspirație pentru mulți. Parcursul său în Republica Dominicană a fost plin de obstacole și realizări, iar conexiunile pe care le-a făcut cu publicul au fost puternice.

Cu toate acestea, o întrebare persistentă în mintea oamenilor este legată de greutatea sa. Comparativ cu Ana Porgas, o altă figură importantă în show, se pare că Zanni are o greutate mai mică.

În timp ce se afla în Dominicană, Zanni și Ana Porgas, câștigătoarea Survivor 2021, au trăit o poveste de dragoste care a captivat publicul. Cu toate acestea, relația lor s-a stins, iar acum se regăsesc în aceeași competiție care i-a adus împreună.

Diferențele fizice dintre cei doi au fost evidente, ceea ce a alimentat speculațiile cu privire la greutatea lor.

Cu toate acestea, Zanni a dezvăluit că, în ciuda aspectului său atletic și al rezistenței sale, el cântărește aproximativ 60 de kilograme. Cu toate acestea, el a subliniat că personalitatea și determinarea sa cântăresc mult mai mult decât cifrele pe cântar.

După mai multe luni de provocări și restricții alimentare în cadrul show-ului “Survivor All Stars”, este de așteptat ca greutatea sa să fi scăzut semnificativ. Este posibil ca în prezent să aibă în jur de 54 de kilograme, o greutate mai mică decât cea declarată de Ana Porgras, care afirmase că are 56 de kilograme.