Relația dintre Aurel Tamaș și partenera lui mult mai tânără a stârnit interesul publicului, mai ales după ce acesta și-a părăsit soția pentru amanta sa mai tânără

După 20 de ani de căsnicie, Aurel Tămaș și-a încheiat relația cu fosta sa soție, iar factorul care pare să fi dus la această decizie radicală este noua sa parteneră, mult mai tânără. Iată mai multe detalii despre aspectul și povestea partenerei sale de 28 de ani:

Aurel Tămaș a făcut publică despărțirea sa de soția sa după două decenii de relație. Sursele sugerează că motivul din spatele acestei separări este apariția unei noi partenere, cu 30 de ani mai tânără decât el, o tânără care strălucește ca un model de succes și are o carieră interesantă în domeniul modelingului.

Deși artistul de muzică populară neagă existența unei relații, apropiații celor doi afirmă contrariul, iar confirmarea vine și din partea fostei sale soții.

Eliza Ancău, în vârstă de 28 de ani, este partenera care a captat inima lui Aurel Tămaș. Ea a studiat la Facultatea de Științe Politice din Cluj și s-a remarcat în lumea modelingului câștigând mai multe competiții de frumusețe, inclusiv titlul de Miss România.

Cunoscuții cuplului susțin că Eliza se bucură de toată atenția și grijile iubitului său, care este cu trei decenii mai în vârstă decât ea. Aurel Tămaș o răsfață cu tot ce-i pofteste inima, de la călătorii în America la bijuterii și haine de lux.

Cuplul încearcă să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor, evitând să apară împreună în public. Cu toate acestea, vestea despre legătura lor a ajuns la urechile anturajului lor. Fosta soție a lui Aurel Tămaș era conștientă de această relație extraconjugală, dar a preferat să nu provoace un scandal, având în vedere că au împreună un copil și ar fi putut deveni subiect de bârfă în oraș.

În ciuda faptului că locuiesc împreună, relația dintre Aurel și Marieta, fosta sa soție, nu mai are nicio legătură romantică, conform declarațiilor unei surse din anturajul artistului.