„S-o ofticat că, vai, o înșală soțul…”

Mama Geta, figura proeminentă în lumea mondenă, nu este străină de conflicte și tensiuni, iar cel mai recent se referă la relația ei cu Daniela Iliescu, iubita fiului ei, Culiță Sterp.

Această tensionare s-a accentuat în urma unor declarații făcute de Mama Geta în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde aceasta, într-o glumă, a spus că nu poate garanta pentru fidelitatea fiului său, Culiță. Această remarca a stârnit un val de neîncredere și disconfort din partea lui Daniela Iliescu.

Ulterior, au apărut pe rețelele de socializare mesaje private care dezvăluiau tensiunile dintre cele două, Daniela exprimând frustrarea față de comportamentul critic și distanța percepută din partea Mamei Geta.

În replică, Mama Geta a explicat că de la începutul relației lui Culiță cu Daniela a simțit că aceasta o tratează cu superioritate, crezând că provine dintr-o familie aristocratică. Ea a dezvăluit că, pentru ea, respectul față de Daniela nu este esențial, iar relația cu aceasta este percepută ca fiind rece și tensionată.

Cu toate acestea, Mama Geta a subliniat că principala ei preocupare rămâne bunăstarea fiului său, Culiță, și a nepotului său, Milan, iar relația cu Daniela rămâne un subiect închis pentru ea.