Ramona Gabor: adevărul despre modul în care Își câștigă banii în Dubai.

Ramona Gabor, sora faimoasei Monicăi Gabor, a revenit în România pentru o scurtă pauză, dorind să-și petreacă timpul alături de familie și prieteni. Într-un interviu exclusiv acordat lui Andradea Bratovianu, Ramona a dezvăluit că a ales să se mute în Dubai acum aproximativ 12 ani și că această experiență i-a adus multe momente de bucurie și împlinire.

În ceea ce privește activitatea sa în Dubai, Ramona a dezvăluit că și-a pus bazele propriei afaceri în industria parfumurilor, având produsele distribuite în mai multe magazine din Orientul Mijlociu. Ea își dorește să-și extindă această marcă la nivel internațional, având planuri ambițioase pentru viitor.

Despre viața personală, Ramona a preferat să rămână discretă, menționând doar că se află într-o relație de lungă durată, pe care o păstrează în intimitate.

Deși este discretă în privința vieții sale personale, Ramona a făcut câteva mențiuni despre legătura sa cu surorile ei, Alina și Monica Gabor, subliniind importanța familiei pentru ea. Aceasta a mărturisit că se simte împlinită din punct de vedere sentimental și că se bucură de această frumoasă etapă din viața ei.

Cu toate acestea, mulți se întreabă care este ocupația ei în Dubai, dat fiind nivelul său scăzut de expunere publică. Cu sinceritate, Ramona a dezvăluit că își câștigă existența prin afacerea sa în domeniul parfumurilor, subliniind faptul că este mândră de ceea ce a realizat până în prezent.