Dana Budeanu, reacție directă după eliberarea lui Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost eliberat condiționat din penitenciarul din Jilava, iar această veste a generat o serie de reacții controversate în rândul opiniei publice. Printre cele mai notabile comentarii se numără și cel al Danei Budeanu, cunoscută pentru franchețea și opiniile sale neconvenționale.

Pe platforma sa de socializare preferată, Instagram, Dana Budeanu și-a exprimat gândurile direct și fără menajamente: “Radu Mazăre, liber! Amin!”. Totuși, de data aceasta, a ales să dezactiveze comentariile la postare, sugerând că nu este dispusă să primească opinii contradictorii.

În mesajul său, Dana Budeanu nu a ezitat să își exprime dezamăgirea față de situația din Constanța, numind orașul “o groapă de gunoi”. Ea a făcut referire la transformările negative pe care le-a observat și la starea deplorabilă în care se află unele zone. Mai mult decât atât, ea a luat o perspectivă mai largă asupra situației, evidențiind cum unele orașe mari par să fie predispuse “unor neterminați”, care le-au transformat în “ghetouri”.

Această reacție nu este singulară în cazul Danei Budeanu, ea reflectând preocupările și critica constantă asupra problemelor sociale și politice din țară. Eliberarea lui Radu Mazăre nu este privită neapărat ca o veste bună de către toată lumea, iar Dana Budeanu a fost una dintre vocile care au exprimat public această neîncredere.