Revelația surprinzătoare a lui Carmen Brumă: Detaliul care a declanșat un val de reacții!

După 26 de ani de parteneriat, Cristina Bâtlan, cunoscută ca o antreprenoare de succes și jurată în emisiunea Imperiul Leilor de la Pro TV, a hotărât să pună punct căsniciei sale cu Roberto Bâtlan. Motivul din spatele acestei decizii radicale a fost descoperirea unei înșelăciuni din partea fostului ei soț, dezvăluită chiar de ea într-un podcast moderat de Mihai Morar.

Chiar dacă au existat momente de infidelitate, Cristina și Roberto au ales să rămână în relații cordiale după divorț, mai ales că sunt și parteneri de afaceri și au împreună un copil. Cristina Bâtlan a fost sinceră în dezvăluirea acestor detalii intime, arătând că, deși dureroasă, separarea a fost necesară pentru păstrarea integrității și a principiilor pe care le-au stabilit împreună de-a lungul anilor.

„Am trăit împreună, am crescut împreună, am avut afaceri împreună”, a mărturisit Cristina Bâtlan în podcast. „Ne-am asumat anumite reguli, iar respectul acestora a fost esențial pentru noi. Când unul dintre noi a încălcat aceste reguli, am realizat că nu putem să ne mai menținem împreună. Chiar dacă a fost o perioadă dificilă, am ales să mergem mai departe în viața noastră, cu respect reciproc și cu gânduri bune unul către celălalt.”