O privire în interiorul apartamentului de lux al Gabrielei Lucuțar, amplasat în inima Capitalei: Povestea amenajării care a impresionat mult timp!

Gabriela Lucuţar, cunoscută sub numele de Regina Înturnericului, a devenit o figură notabilă în lumea socială după ce a oferit sprijin lui Anamaria Prodan în organizarea parastasului mamei sale în 2022. Activând în industria serviciilor funerare, ea a devenit faimoasă pentru abilitatea sa de a organiza înmormântări și parastase, ceea ce i-a adus și porecla respectivă.

Recent, s-a aflat că Gabriela Lucuţar nu se ocupă doar de aspectele funerare, ci și de asistența psihologică pentru familiile celor decedați. Aceasta a fost subiectul unui podcast în care a vorbit despre munca sa și motivul pentru care a ales să divorțeze.

Gabriela Lucuţar deține un apartament de lux impresionant în care locuiește cu cei trei copii și fostul ei partener. Ea are, de asemenea, și economii substanțiale, acumulate în timpul anilor de muncă și în urma partajului averii de 2,7 milioane de euro cu fostul soț.

Apartamentul său, situat în apropierea Bisericii Silvestru, în zona Cartierului Armenesc, este o realizare de aproape 10 ani și a fost amenajat cu ajutorul unui arhitect. Cu o suprafață generoasă de 180 de metri pătrați, acesta este decorat cu atenție și stil.

După 20 de ani de căsnicie, Gabriela Lucuţar a decis să divorțeze de soțul său, Romeo Constantin Lucuţar. Această decizie a fost motivată de divergențele din relație și de perspectiva pierderii unei părți semnificative a afacerii sale. Cu toate acestea, ea a continuat să își dedice viața profesională și personală serviciului său și copiilor săi.

Gabriela Lucuţar a dobândit o avere considerabilă din munca ei în domeniul funerar, organizând înmormântările unor personalități notabile și oferind servicii impecabile clienților săi. Deși își susține munca ca fiind moti­vată de pasiune și dăruire, faptul că a acumulat o avere de aproximativ 2,7 milioane de euro a dus la necesitatea împărțirii acesteia cu fostul soț după divorț.