Geta, sora lui Culiță Sterp, replică tăioasă pentru Mara Bănică. „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima…”


Geta, sora lui Culiță Sterp, a ripostat vehement la afirmațiile recente făcute de Mara Bănică în mediul online! Celebrul jurnalist a lansat un mesaj pe diverse platforme de socializare, acuzând familia Sterp de practici abuzive, menționând cazuri în care oameni au fost supuși la tratamente nedrepte și umilitoare, descriindu-i pe unii drept “ciobani bătuți crunt, neplătiți de ani de zile, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”.

Reacția lui Geta Sterp a fost una puternică și hotărâtă! Ea a exprimat dezaprobarea față de afirmațiile jurnalistului, susținând că familia ei nu a manifestat niciodată dispreț față de ceilalți și că vor lua măsuri legale împotriva acestor acuzații.

Mara Bănică a evidențiat pe paginile sale de socializare dorința sa de a-l vedea pe Zanni câștigător al competiției “Survivor All Stars”, adăugând că nu îl va sprijini niciodată pe Iancu Sterp. Ea a declarat că a interacționat cu mai multe persoane care au avut legături cu familia Sterp și care i-au relatat diverse situații traumatizante trăite în cadrul acestei familii.

În replică, Geta Sterp i-a transmis jurnalistei că ar trebui să îi fie rușine pentru declarațiile calomnioase, susținând că ei sunt oameni simpli, cu convingeri religioase puternice, și că vor face dreptate prin intermediul instanței.

Această dispută a captat atenția publicului online, evidențiind tensiunile dintre cele două tabere și deschizând calea către un posibil conflict legal în viitorul apropiat.