Confruntarea Zanni – Cristi Mitrea: Dezvăluiri explozive despre relația cu Andreea Mantea „A bătut o femeie gravidă”.

În timp ce atmosfera din emisiunea lui Cătălin Măruță se încingea, Cristi Mitrea, unul dintre protagoniștii competiției Survivor All Stars, a stârnit aprige reacții din partea telespectatorilor cu opinii și întrebări aparent provocatoare. Recent, focarul conflictului s-a axat pe relația sa cu Zanni, iar acesta din urmă nu a ezitat să riposteze în mod energic.

În cadrul emisiunii, prezența Anei Porgras și a Ștefaniei Stănilă a generat o tensiune suplimentară. Cristi Mitrea a încercat să obțină informații despre legătura acestora cu Zanni, ceea ce l-a iritat pe acesta din urmă.

Zanni nu a ezitat să își exprime nemulțumirea față de Mitrea, acuzându-l că lansează atacuri subtile. Nemulțumirea fostului campion de la Survivor All Stars a atins cote maxime după ce Marilena, soția lui Andrei Ciobanu, a fost invitată în emisiune.

Pe platforma sa de socializare preferată, Zanni a sugerat o dezbatere amplă în cadrul emisiunii lui Măruță, propunând o întâlnire a tuturor foștilor concurenți. El și-a exprimat dorința de a aborda liber o gamă variată de subiecte, inclusiv controversatele legate de alți concurenți și de performanțele acestora în competiție.

În altă postare, Zanni a arătat frustrarea sa legată de preferința acordată familiilor altor concurenți în detrimentul său. El a adus în discuție și trecutul controversat al lui Mitrea, inclusiv acuzațiile de violență domestică care i-au fost aduse în trecut.

În afara acestor evenimente, relația dintre Andreea Mantea și tatăl copilului său a fost expusă sub lumina reflectoarelor. Mantea a mărturisit că a fost victima violenței domestice din partea partenerului său, dar a ales să nu depună plângere la poliție, dându-i acestuia o a doua șansă.