Raluca, soția cu 20 de ani mai tânără a lui Mircea Radu, dezvăluie adevărul despre viața ei profesională

Mircea Radu, cunoscut ca unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, și-a găsit fericirea în brațele unei tinere din Botoșani acum șase ani, după mai multe relații esuate. Cu Raluca Olaru, Mircea Radu formează o familie fericită și au împreună doi copii.

Cei doi și-au unit destinele în anul 2013, într-o ceremonie discretă de cununie civilă, care a avut loc în sufrageria socrilor mici, departe de ochii curioșilor. Din această căsătorie au rezultat doi copii, un băiat și o fetiță.

Raluca Olaru, soția lui Mircea Radu, este medic oncolog, profesie care denotă angajamentul și dedicarea ei față de sănătatea și binele altora. Despre Raluca, Mircea Radu a mărturisit că este o femeie atrăgătoare și că nu a fost dragoste la prima vedere între ei.

Mircea Radu a povestit într-o emisiune de televiziune că prima impresie asupra Ralucăi a fost legată de ochii ei, care i-au atras atenția cu profunzimea lor. De asemenea, a apreciat zâmbetul ei și simțul umorului. Cu toate acestea, Mircea Radu a afirmat că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ci s-au cunoscut întâmplător.

„Ea mi-a spus că părinții ei ar vrea să mă cunoască și eu i-am spus că mă cunosc de la televizor. Ea a spus că nu așa și am zis bine. Ai ei sunt profesori, ne-am înțeles din prima”, a declarat Mircea Radu despre momentul când a cunoscut familia Ralucăi.