Confruntarea surorii lui Culiță Sterp: Critici aspre adresate Mariei Bănică…

Scandalul care a izbucnit în familia Sterp, ca urmare a afirmațiilor dure făcute de jurnalista Mara Bănică despre mama lor, Geta Sterp, și copiii acesteia, a devenit un subiect de interes major. Mara Bănică a făcut declarații controversate, susținând că mulți oameni au fost maltratați și umiliți de familia Sterp, aceștia fiind tratați ca niște sclavi. În replică, Geta Sterp, sora artistului Culiță Sterp, a reacționat vehement, acuzând-o pe Mara Bănică că minte și că va fi dată în judecată pentru afirmațiile calomnioase aduse familiei.

Mara Bănică a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care aducea acuzații grave la adresa familiei Sterp, afirmând că aceștia au fost implicați în tratamente inumane și că au maltratat și umilit oameni. Ea a menționat că nu va susține niciodată pe niciunul dintre membrii familiei Sterp.

În replică, Geta Sterp a transmis un mesaj dur către Mara Bănică, reproșându-i acesteia că minte și că ar trebui să îi fie rușine pentru afirmațiile calomnioase. Geta a subliniat că familia lor este una simplă, cu frică de Dumnezeu, și că nu și-au bătut joc niciodată de nimeni. Ea a amenințat că vor rezolva situația în instanță și că Mara Bănică va plăti pentru minciunile spuse.

Scandalul a luat amploare și mai mult atunci când Culiță Sterp, fratele lui Geta, a anunțat că va rezolva întreaga situație în instanță. El a criticat aspru jurnalista pentru afirmațiile false și calomnioase și a subliniat că familia sa nu va tolera astfel de atacuri. Culiță a amenințat că vor ajunge în instanță pentru toate acuzațiile aduse și că vor cere dreptate.

Astfel, scandalul dintre familia Sterp și Mara Bănică a escaladat rapid, iar conflictul pare departe de a se încheia, având toate premisele unui proces juridic intens și controversat.