În amintirea unei mame iubitoare: Dana, soția lui Iosif Rotariu, va fi condusă pe ultimul drum

Iosif Rotariu (61 de ani) traversează o perioadă de durere profundă după pierderea soției sale, Dana Rotariu. Contactat de Click!, fostul mare fotbalist al României, din Generația de Aur, ne-a mărturisit că Dana și-a pregătit deja hainele pentru înmormântare înainte de a-și pierde lupta cu boala.

Dana Rotariu a pierit duminică dimineața, la ora 4:00. Acest tragic eveniment survine după ce anul trecut a fost supusă unei intervenții chirurgicale în Turcia, unde medicii i-au extirpat două tumori la colon. Cu toate acestea, boala a recidivat, iar o altă tumoare s-a format la plămâni. Conștientă de apropierea sfârșitului, Dana și-a ales chiar și hainele pentru înmormântare.

Iată când va avea loc înmormântarea Danei Rotariu: “Corpul neînsuflețit al mamei mele, Dana Rotariu, va fi depus în capela cimitirului eroilor din Calea Lipoveni, la ora 15. Înmormântarea va avea loc marți, 28/05/2024, ora 13.”

Dana Rotariu a fost o femeie cu un suflet nobil. Ea a ales să adopte doi copii: Cristian, care suferă de diabet, și Kassandra, cu o poveste de viață impresionantă. Kassandra, care a suferit peste 50 de operații după ce a fost rănită grav de bunica ei biologică, a fost o sursă de inspirație pentru întreaga familie.

Anul trecut, Dana a fost diagnosticată cu cancer de colon, iar boala s-a răspândit ulterior la plămâni. Deși a urmat tratamente intense și dureroase, inclusiv ședințe de chimioterapie în Turcia și România, boala a continuat să progreseze.

În ultimele săptămâni, starea de sănătate a Danei s-a deteriorat considerabil. Medicii au anunțat că nu mai are multe zile de trăit. Sâmbătă seara, cu doar câteva ore înainte de a pleca din această lume, Dana i-a spus soțului ei să aibă grijă de copii, înțelegând că sfârșitul este aproape.

Iosif Rotariu a declarat: “În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii.”

Dana Rotariu a fost o mamă devotată și o luptătoare înverșunată pentru binele copiilor săi. Familia Rotariu a petrecut ultimii 15 ani luptând pentru sănătatea și fericirea copiilor lor. Această pierdere adâncă lasă un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și o vor păstra vie în amintirea lor pentru totdeauna.