Revoluția în familie: Emil Rengle și iubitul său iși indeplinesc promisiunea după logodnă..

În sezonul rece anterior, portalul CANCAN.RO a stârnit interesul publicului cu ultimele noutăți despre viața lui Emil Rengle și a partenerului său, Alejandro Holt Fernandez. Cei doi au făcut publice intențiile lor serioase de a se căsători și chiar de a deveni părinți, iar aceste anunțuri au atras atenția nu doar la nivel național, ci și internațional. În prezent, cuplul de artiști își păstrează promisiunile și aduc clarificări despre planurile lor referitoare la extinderea familiei, care, cel mai probabil, va include cel puțin doi copii, alături de Emil Rengle și Alejandro Fernandez.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez au dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO planurile lor ambițioase după logodnă. O știre de impact la nivel mondial a fost lansată: “Primul bărbat însărcinat în lume, direct din România!”.

Cei doi artiști au discutat despre proiectele lor muzicale și despre ambiția de a cuceri publicul la nivel global. Se pregătesc să lanseze o serie de hituri care promit să atragă atenția la nivel internațional.

În ceea ce privește planurile lor de viitor ca familie, Emil și Alejandro își doresc să aibă mai mulți copii și visează la o familie modernă, care să fie un model pentru secolul 21. Ei își doresc să împartă responsabilitățile părintești și să se bucure de fiecare moment al creșterii copiilor lor.

Întrebați despre procesul de a deveni părinți, cei doi au răspuns pozitiv și au recunoscut susținerea pe care au primit-o din partea fanilor, în special a celor din România, pentru visul lor de a fi primul cuplu masculin însărcinat din lume.

Emil și Alejandro și-au exprimat dorința de a avea atât băieți, cât și fete, și se văd pe ei înșiși trăind o viață activă și plină de aventuri alături de copiii lor.

În ceea ce privește căsătoria lor, cei doi au menționat că, deși s-au logodit în afara țării, își doresc să-și oficializeze relația în România. Cu toate acestea, legea actuală nu le permite acest lucru, iar ei își exprimă speranța că lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat.