Dani Oțil, preocupat de stilul vestimentar al soției sale?!”Matinalul de la Neatza a dat de înțeles că piesele vestimentare alese de Cătălin Botezatu..

Cu o prezență fizică aproape ireproșabilă, Gabriela Prisăcariu strălucește în orice ținută, iar alegerile îndrăznețe ale designerului pentru ea sunt adesea remarcatate și pe bună dreptate. Întrebarea se ivește în mod firesc: simte Dani Oțil că stilurile adoptate de Botezatu pentru Gabriela sunt prea îndrăznețe pe podium?

Este sau nu deranjat Dani Oțil de îndrăzneala vestimentară a lui Gabriela Prisăcariu în cadrul prezentărilor de modă?

Înainte de a-și începe călătoria alături de actualul său soț, Dani Oțil, una dintre figurile definitorii din viața blondinei de excepție a fost celebrul designer de modă. Gabriela Prisăcariu poate fi cu ușurință considerată o descoperire a lui Cătălin Botezatu, fiind câștigătoarea reality show-ului “Super Model by Cătălin Botezatu”, prezentat acum mulți ani. De atunci, cei doi au colaborat excelent, iar prezența Gabrielei pe podium în cadrul prezentărilor colecțiilor semnate de el este constantă.

“Ceea ce admir la el este acel spirit de glumă subtil, cu o rafinament deosebit.”

Cu o siluetă aproape perfectă, Gabriela Prisăcariu este în măsură să îmbrace orice, iar de multe ori, alegerile vestimentare făcute de designerul pentru ea sunt îndrăznețe și inovatoare. Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă Dani Oțil s-a simțit vreodată deranjat de îndrăzneala cu care își îmbracă soția la prezentările de modă.

“Nu, dar să nu exagerăm! Nu l-am dezbrăcat pe Dani, Doamne ferește! Dani este extrem de inteligent, extrem de cerebral, este un adevărat gentleman, motiv pentru care a și reușit să ajungă acolo unde este acum. Ceea ce eu admir cel mai mult la el este acel spirit de glumă subtil, cu o rafinament deosebit. Are acel ceva! Chiar aș încuraja bărbații care vor să fie cu adevărat eleganți să se inspire din comportamentul lui Dani!”, a explicat Cătălin Botezatu, conform relatărilor din Cancan.

Poți fi interesat de: Cătălin Botezatu și apariția sa la un eveniment mondial. O blondă celebră l-a însoțit în fiecare moment FOTOGRAFIE EXCLUSIVĂ

Părerea designerului despre frumoasa blondă

Maestrul modei a mărturisit că este un mare admirator al cuplului celebru și că este mândru de Gabriela, pe care o consideră un exemplu de soție și mamă.

“Gabriela Oțil este, din punctul meu de vedere, cea mai bună și cea mai profesionistă modelă în acest moment. Am lucrat cu ea încă de când avea 14 ani, iar prima ei prezentare a avut loc la Kitzbuhel. A fost o profesionistă desăvârșită și a câștigat competiția Super Model by Cătălin Botezatu.

Ulterior, am observat cât de dedicată poate fi în rolurile de soție și mamă, și cât de influentă poate deveni. O ador pur și simplu pentru tot ceea ce face, deoarece formează o familie minunată; toți trei sunt minunați împreună, chiar aș spune că le-ar sta bine și cu o fetiță în plus! Sunt fani ai lor, îi urmăresc cu atenție pentru că sunt atât de amuzanți! Repet: Gabi este aproape un model de femeie și de model!”, a mai adăugat designerul, conform surselor.