Mirela Vaida, moment cutremurător: Pierderea sarcinii pe scenă

Mirela Vaida strălucește în lumina reflectoarelor cu o viață ce inspiră multă invidie și visare. Alături de partenerul său de viață, ea este mândră mamă a trei copii minunați: Carla, Vladimir și Tudor. Cu toate acestea, călătoria ei în rolul de mamă nu a fost mereu presărată doar cu bucurii și momente roz.

Într-o întâmplare tulburătoare, Mirela Vaida a trecut prin clipe de coșmar chiar în timp ce se afla pe scena, strălucind în fața publicului. O hemoragie puternică a dezvăluit, ulterior, că această suferință fizică ascundea durerea pierderii unei sarcini extrauterine, o veste șocantă, având în vedere că nu avea cunoștință de această sarcină.

Descoperirea a venit abia după analize medicale amănunțite. Această experiență a fost cu atât mai devastatoare cu cât Mirela nu avea nicio idee despre sarcină înainte de acest incident. Atunci, ea a pus această tragedie pe seama stilului său de viață stresant și încărcat.

Mirela Vaida împărtășește călătoria sa, dornică să fie sprijin pentru altele care trec prin experiențe similare. Ea a mărturisit că această tragedie a amplificat dorința ei de a avea mai mulți copii.

Cu toate că viața i-a oferit deja trei daruri neprețuite, Mirela și partenerul ei își doresc să își mărească familia cu cel puțin un membru nou. Chiar și la vârsta ei, dorința de a aduce pe lume și mai multă viață este puternică.

Această aspirație este discutată și planificată în mod constant între cei doi soți, deși, până în prezent, planurile lor nu s-au materializat. Mirela crede că fiecare nouă adiție la familia lor ar fi o binecuvântare, simbolizând esența și împlinirea vieții pentru ea.