Greu să-ți dai seama că e tocmai el dar așa arăta în tinerețe. Apoi a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști din România!.Ghicesti cine este

Gabriel Dorobanțu, celebrul interpret al hitului indiscutabil “Hai vino iar”, este o emblemă a succesului în lumea muzicală. De la o vârstă fragedă, visul său a fost să cucerească scenele lumii cu vocea sa, iar acum, reflectând asupra parcursului său, se simte mândru de realizările sale și de privilegiul de a fi urcat pe aceleași scene cu mari actori ai teatrului românesc.

Încă din copilărie, Gabriel se hrănea cu cunoștințe muzicale, învățând cântece de la radio și prezentându-le apoi cu pasiune în fața unei audiențe, fie ea formată din părinți sau vecini. Își amintește cum încerca să imite vedetele la modă și să ofere spectacole ce au captivat imaginația celor din jur. Experiențele din acele momente de neuitat l-au pregătit pentru viitorul său în lumea artei.

“Mulți ani în urmă, am avut onoarea să particip la un concurs la Teatrul Constantin Tănase. Chiar dacă eram doar un copil, acea experiență a fost catalizatorul care m-a propulsat către viitorul pe care mi l-am dorit.

Nu mă gândeam că voi ajunge să cânt alături de mari nume ale scenei, dar am învățat că nimic nu este imposibil atunci când ești determinat să-ți urmezi pasiunea. De la acea mică sală de spectacol până pe marile scene ale lumii, drumul a fost lung, dar fiecare pas a fost o lecție prețioasă”, mărturisește Gabriel într-un interviu pentru Libertatea.

Astăzi, privind înapoi, Gabriel Dorobanțu este recunoscut pentru contribuția sa la industria muzicală, dar și pentru modul în care a inspirat și a încântat publicul cu talentul său incontestabil.

Drumul său nu a fost unul ușor, dar fiecare obstacol a fost doar o treaptă către succesul pe care și l-a dorit cu ardoare și pentru care a luptat cu înverșunare.