Transformare incredibilă! Destinul lui “Abramburici”, la 23 de ani de la Abracadabra

Iată cum arată și ce a devenit celebrul “Abramburici” după 23 de ani de la finalul emisiunii Abracadabra, un fenomen al anilor ’90 care încânta sute de mii de copii în fiecare weekend!

Pe vremuri, în copilărie, acești actori ne bucurau cu fiecare scenetă, melodie și glumă, dar acum, după ani de zile, membrii echipei Abracadabra sunt adulți cu drumuri proprii.

Geo Morcov, cunoscut și sub numele de “Abramburici”, a suferit o metamorfoză uimitoare. În prezent, la 23 de ani de la încheierea proiectului Abracadabra, el își desfășoară activitatea în lumea dublajului la desene animate. Colegul său de platou a decis să se retragă de pe micile ecrane, preferând să își dedice timpul și munca în spatele lor.

“Îmi amintesc cu drag de perioada Abracadabra, a fost cea mai fericită etapă din viața mea. Am fost norocos să fac parte din echipa lui Marian Ralea, alături de care nu doar că am învățat lucruri minunate, dar am călătorit și am întâlnit oameni pe care puțini copii de vârsta mea aveau ocazia să îi cunoască. Acum mă ocup cu dublajul la desene animate și uneori cu regia; nu mai doresc să fiu în centrul atenției, ci mai degrabă în umbra acesteia”, a dezvăluit Geo în trecut pentru CANACAN.ro.

Abramburici a pus voci unor personaje din filme precum Aladdin, Encanto, Omul Păianjen, Roșu Aprins, Patrula Cățelușilor, Luca și multe altele.

Astfel, Geo Morcov continuă să aducă bucurie pe chipurile copiilor prin munca sa în studioul de înregistrare, dând viață personajelor animate și lăsându-și amprenta în lumea animației.