Cu siguranță sună misterios! Ce dezvăluiri ascunde ultima cifră a anului de naștere…

Calendarul chinezesc vechi, care servește drept bază pentru horoscopul oriental, dezvăluie cinci elemente de bază: Metal, Apă, Lemn, Foc și Pământ. Alegerea elementului corespunzător se bazează pe ultima cifră a anului de naștere, iar acesta are o influență puternică asupra caracterului și vieții individului. Astrologii spun ca aceste elemente exercită o influență puternică asupra vieții tale.

Uite ce mister relevă anul nașterii. 0 sau 1 – Anul e caracterizat de elementul Metal 2 sau 3 – Anul e caracterizat de elementul Apă 4 sau 5 – Anul e caracterizat de elementul Lemn 6 sau 7

– Anul e caracterizat de elementul Foc 8 sau 9 – Anul e caracterizat de elementuexcelentă. 1. Metal (Anii cu ultima cifră 0 sau 1)

Reprezintă flexibilitatea și hotărârea. Ești o persoană determinată și perseverentă. Poți fi perceput ca rezervat și pretențios, dar ai grijă de cei dragi. Uneori ai o critică accentuată și ești încăpățânat în relații.

2. Apă (Anii cu ultima cifră 2 sau 3) Simbolizează adaptabilitatea. Ești empatic și creativ, cu o intuiție excelentă. Faci oamenii să se simtă speciali și lucrezi bine cu ei. Te poți schimba pentru a plăcea altora, devenind nehotărâtcompetitiv.

3. Lemn (Anii cu ultima cifră 4 sau 5) Reprezintă creșterea și progresul. Ești dinamic și activ, cu o atitudine pozitivă față de viață. Acorzi o mare importanță familiei și relației de cuplu. Poți să muncești mult, dar să lași alții să te conducă.

4. Foc (Anii cu ultima cifră 6 sau 7) Simbolizează pasiunea, acțiunea și mișcarea rapidă. Ești dinamic, aventuros și competitiv. Atragi oamenii cu magnetismul tău și ești plin de idei noi. Poți acumula stres și să ai o toleranță scăzută la frustrare.

4. Pământ (Anii cu ultima cifră 8 sau 9) Reprezintă stabilitatea, siguranța și încrederea. Ești înțelept, răbdător și perfecționist. Ești loial și de încredere, ceea ce te ajută în carieră. Eviți aventurile și analizezi cu atenție relațiile personale.

Fiecare element conferă trăsături distinctive și influențe asupra personalității și vieții tale, oferind o perspectivă interesantă asupra modului în care aceste caracteristici pot influența alegerile și comportamentul tău.