Gabriela Cristea dezvăluie critica crudă: ‘Arăți ca o balenă. ‘Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei,

Gabriela Cristea, cunoscută pentru sinceritatea sa în mediul online, și-a exprimat recent nemulțumirile față de jignirile la adresa sa. Vedeta a răbufnit după ce a primit numeroase comentarii negative și mesaje în care era criticată pentru aspectul său natural și pentru alegerile sale în materie de prezentare pe rețelele de socializare.

Într-o postare recentă, Gabriela Cristea a subliniat că nu mai poate accepta să fie jignită și că vrea să își expună părerea cu privire la această problemă. Ea a vorbit despre dorința ei de a promova normalitatea și autenticitatea, într-o lume în care machiajul și aspectul exterior sunt adesea considerate priorități.

Cu toate că nu se simte deranjată de critici constructive, Gabriela a evidențiat că jignirile adresate ei vin adesea de la persoane la care nu se așteaptă. Ea a povestit despre un incident în care cineva i-a spus că “arată ca o balenă”, iar ulterior a descoperit că critica provenea de la o persoană care nu avea propriul ei aspect în ordine.

Gabriela Cristea a subliniat că încearcă să fie sinceră și deschisă în prezentarea sa pe rețelele de socializare, arătând și partea mai puțin frumoasă a vieții sale. Ea a pledat pentru promovarea normalității și a naturalității, subliniind că machiajul nu ar trebui să fie o prioritate absolută.

În final, vedeta a îndemnat pe cei care nu sunt de acord cu ea să își exprime opiniile în mod constructiv și să înceteze să o urmărească dacă nu sunt de acord cu prezentarea sa. Ea a subliniat că este dispusă să își apere integritatea și să nu permită nimănui să o jignească, indiferent de statutul ei de persoană publică