Cătălin Bordea, tatuaj cu un mesaj seminificativ ! Cuvântul pe care și l-a inscripționat pe gât le-a dat de gândit oamenilor.

Cătălin Bordea surprinde din nou cu un tatuaj cu totul neobișnuit! Comediantul pasionat de arta corporală și-a ales din nou pielea ca pânză pentru a-și exprima creativitatea.

În loc să opteze pentru un model convențional, Bordea a decis să își inscripționeze pe gât, în spate, cuvântul „THE LOVER”. Pe lângă acest cuvânt, tatuajul său prezintă două schelete care se țin de mână, încadrând un trandafir în mijlocul lor.

Semnificația acestui tatuaj rămâne un mister pentru mulți dintre fanii săi, generând o mulțime de speculații și interpretări pe platformele sale de socializare.

În altă ordine de idei, Bordea a fost recent subiectul unui scandal emoțional, fiind victima unei înșelăciuni din partea fostei sale soții, Livia. Aceasta s-a implicat într-o relație cu Spike, fostul cel mai bun prieten al lui Bordea și cavaler de onoare la nunta lor.

În timpul unei apariții la Xtra Night Show, Bordea a dezvăluit că a fost profund afectat atunci când a aflat de aventura fostei sale soții cu Spike. Momentul a fost atât de șocant încât el a rămas imobil, simțindu-se golit de orice reacție. Bordea a mărturisit că această trăire l-a determinat să își analizeze viața și să caute sensuri ascunse, trecând printr-un proces de conștientizare și acceptare a situației sale.