Dana Budeanu dezvăluie opinia sa despre Gabriela Firea: Susținere sau dezamăgire în cursa pentru primăria capitalei?.

Cu alegerile locale din 2024 la orizont, românii se pregătesc să-și aleagă noii primari, iar competiția este acerbă în București, unde actualul edil, Nicușor Dan, se confruntă cu predecesoarea sa, Gabriela Firea.

Ilie Năstase a decis să-și ofere sprijinul lui Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei. Legendara figură a tenisului mondial a făcut cunoscută această decizie printr-un mesaj public pe platforma sa de socializare, subliniind dorința sa ca Firea să-și ducă la bun sfârșit toate proiectele în al doilea său mandat.

“Din experiența mea în trecut, știu cât de importantă este această perioadă a alegerilor la Primăria Capitalei. Îmi ofer susținerea doamnei Firea pentru că, având în vedere mandatul anterior, are cunoștințele necesare și determinarea să ducă la îndeplinire proiectele începute. Îi doresc mult succes și îi trimit toate gândurile bune!”, a fost mesajul video postat de Ilie Năstase pe pagina Gabrielei Firea.

Dana Budeanu și-a exprimat și ea sprijinul pentru Gabriela Firea. Mesajul lui Năstase a fost rapid preluat și de către Dana Budeanu, care a comentat “Normal”, subliniind astfel sprijinul său pentru candidatul PSD.

Nu este prima dată când Dana Budeanu își manifestă susținerea pentru Gabriela Firea. Recent, ea a publicat online o fotografie în care cei doi candidați principali apar în prim-plan, evidențiindu-se faptul că Firea este urmată de Nicușor Dan. În descrierea imaginii, Budeanu a subliniat: “Doar în urma pașilor ei”.

Cu toate acestea, chiar și în ciuda susținerii sale, Dana Budeanu nu ezită să-și exprime și critica față de Gabriela Firea. Designerul consideră că stilul vestimentar al fostului primar al Capitalei este conservator și nu se potrivește cu preferințele sale. Ea a dezvăluit că, în ciuda încercărilor de a discuta cu Firea despre această chestiune, nu au ajuns la un consens, iar influența stilistică a soțului acesteia, Florentin Pandele, joacă un rol major în alegerile vestimentare ale Gabrielei Firea.