Dupa ce s-a casatorit la doar 18 ani, Cleopatra Stratan a luat alta decizie Sotul ei a dat vestea: “Nu mi-e rusine”

Cleopatra Stratan (19 ani) și Edward Sanda (24 de ani) au intrat în atenția publicului cu declarații recente ce au stârnit controverse. Cei doi artiști, proaspăt căsătoriți, au făcut o alegere îndrăzneață în ceea ce privește educația lor, optând să nu urmeze studii universitare după terminarea liceului. Motivul din spatele acestei decizii a fost dezvăluit recent chiar de către Edward Sanda într-o apariție la Antena Stars.

“Nu suntem niciunul dintre noi la facultate și nu ne simțim rușinați din acest motiv. Alegerea noastră se bazează pe dorința de a ne concentra pe cariera noastră muzicală. Cu siguranță, în viitor, ne vom gândi și la studii superioare. În cazul în care voi decide să urmez o facultate, voi alege un domeniu care să se îmbine armonios cu pasiunea mea pentru muzică”, a explicat Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a exprimat sentimente similare. “Personal, consider că facultatea ar putea fi o pierdere de timp pentru mine, deoarece simt că pot să-mi dezvolt cariera în muzică fără să urmez aceste studii superioare. Pentru mine, succesul nu este garantat de absolvirea unei facultăți. Dacă în viitor simt că este necesar, pot să îmi reevaluez opțiunile”, a scris ea pe Instagram.

Această iarnă marchează primul sezon de sărbători pe care Edward și Cleopatra îl petrec ca soț și soție. Cei doi artiști, cunoscuți pentru piesele lor de succes, formează un cuplu din februarie 2020, an în care și-au oficializat logodna.

Ceremonia lor de căsătorie a avut loc vara aceasta într-o atmosferă intimă, în prezența prietenilor și familiei, cu o ceremonie civilă la București, urmată de cununia religioasă la Chișinău.