Loredana Groza, surprinsă alături de Gică Hagi – zâmbetul care spune tot.

Imaginile de colecție ce au captat atenția internetului
În data de vineri, 23 mai 2024, am fost martori la un eveniment extraordinar ce a adunat sub același acoperiș nume sonore din fotbalul românesc. Dineul „Generației de Aur” a reunit o pleiadă de legende printre care s-au numărat Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Dan Petrescu, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Giovanni Becali și celebrul Jose Mourinho.

O mulțime de instantanee de la acest eveniment remarcabil au fost distribuite pe rețelele de socializare și în mediul online. Printre acestea, una dintre cele care a stârnit cea mai mare efervescență a fost fotografia ce îi prezintă pe Gică Hagi și Loredana Groza.

Mai mult decât o simplă poză
În acest tablou social, Loredana Groza a strălucit într-o rochie roșie ce îi accentua grația. Alături de ea, Gică Hagi, elegant într-un costum impecabil, radia de fericire. Această imagine a fost primită cu entuziasm de către internauți.

Reacții pline de elogii
„Legende ale României”, „Eleganță, rafinament, talent”, „Generația de AUR!”, „Împărații fotbalului alături de regina muzicii românești…”, „Te-a fermecat cu zâmbetul său!”, „A descoperit fântâna tinereții” – sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți sub această fotografie.

Pe urmele evenimentului, o licitație caritabilă
Tricourile purtate de jucători la meciul de retragere al Generației de Aur, programat să aibă loc sâmbătă, pe Arena Națională din București, vor fi scoase la licitație. Fiecare tricou va fi semnat de către jucătorii titulari.

„Conștienți fiind de interesul enorm generat de acest meci și având și o nobilă cauză atașată evenimentului, am dorit să sprijinim Școlile Generației de Aur și prin alte mijloace, independente de tricourile de colecție deja disponibile în magazinul nostru oficial. De aceea, am hotărât să organizăm această licitație, oferind pasionaților oportunitatea de a obține adevărate obiecte de colecție semnate personal de jucătorii respectivi, după o seară care va rămâne în istoria fotbalului românesc.

Toate fondurile obținute din această licitație vor fi direcționate către cauza noastră nobilă și le mulțumim anticipat tuturor celor care se vor implica și vor contribui la construirea unui viitor mai bun pentru copiii ce vor fi educați în școlile unde am învățat noi și colegii noștri”, a subliniat Gheorghe Popescu.