Anamaria Prodan: Reacția neînduplecată față de infidelitate – „Sunt șmecheri dacă au trei amante, dar ei nu-și pot satisface nevasta și familia..

Anamaria Prodan a fost sinceră și directă în ceea ce privește reacția ei în cazul unei eventuale înșelăciuni din partea lui Ronald Gavril. În timpul emisiunii „Fiță cu Adiță”, impresara a vorbit fără menajamente despre cum ar gestiona o astfel de situație. Ea a subliniat că nu ar rămâne într-o relație în care ar fi pe locul doi și că ar pleca fără să ezite prea mult.

„Dacă s-ar întâmpla să mă înșele, nu aș răspunde cu aceeași monedă. Aș prefera să merg mai departe, pentru că, cu cât am trăit mai mult, cu atât m-am simțit mai puțin afectată de astfel de situații. Am discutat despre acest aspect încă de la începutul relației. Ronald și cu mine am pus în discuție această temă încă de la început. El a fost clar în privința faptului că nu concepe să facă astfel de lucruri. Când mi-a spus asta, am fost uimită. Mi-am pus întrebarea «Serios acum?! N-ai înșelat niciodată?». El a răspuns că nu. Nu pot să nu mă întreb dacă mai există bărbați ca el în ziua de azi. Se pare că dorința de a fi considerați șmecheri pentru că au aventuri nu le permite să-și îndeplinească rolul de parteneri într-o relație serioasă”, a declarat Anamaria Prodan în timpul emisiunii.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu încă de câteva luni și planurile lor de viitor includ și căsătoria. Impresara a subliniat că nu își dorește o nuntă extravagantă, așa cum s-a întâmplat în trecut, ci preferă să sărbătorească alături de cei apropiați.

„Sunt convinsă că ne vom căsători la un moment dat. Nu am spus că acest moment este iminent, deși presa a luat foc imediat ce am menționat că ne gândim la asta. Suntem bombardați cu întrebări. Ronald a fost mereu o persoană liniștită, fără prea mult interes pentru presă sau alte lucruri. Acum, însă, este hărțuit ca și cum ar fi comis infracțiuni grave. Am spus mereu că îmi doresc o nuntă intimă, pentru noi, pentru familia noastră, pentru cei apropiați. Am organizat evenimente mari pentru alții, cu sute sau chiar mii de invitați, și acum simt că vreau să ne concentrăm pe noi doi.

Ronald este acel bărbat care mi-a adus pacea în ultimii 20 de ani. Este atât de calm și echilibrat, pe când eu sunt mai impulsivă. Suntem ca un vulcan și un lac, și cred că acest lucru ne completează”, a adăugat Anamaria Prodan.

Deși nu au dezvăluit o dată exactă pentru viitoarea nuntă, cei doi au dat de înțeles că decizia finală aparține lui Ronald. Anamaria a menționat că în relațiile ei anterioare ea a fost cea care a făcut cererile în căsătorie, dar că acum vrea ca lucrurile să se desfășoare altfel.

„Eu am vorbit întotdeauna despre căsătorie, despre ce îmi doresc, dar niciodată nu i-am spus partenerului «Te rog, ceri-mă în căsătorie». În trecut, am fost eu aceea care a făcut acest pas, dar acum cred că este timpul să las această decizie în mâinile lui. Aștept ca Ronald să-mi pună inelul pe deget și să facem acest pas împreună”, a mai spus Anamaria Prodan în emisiune.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril plănuiesc să își sărbătorească nunta pe malul oceanului, într-un cadru idilic. Evenimentul va fi unul intim, cu o atmosferă relaxată și cu participarea doar a celor apropiați. Meniul va fi dominat de fructe de mare și șampanie de calitate, iar atmosfera va fi completată de muzică de cameră, operă și balet. Printre invitații speciali se numără și Cristina Păsăroiu, prietena apropiată a Anamariei, cunoscută pentru colaborarea sa cu Andrea Bocelli.