Anca Dinicu: O poveste de dragoste și reacția sa la cererea în căsătorie, dezvăluită de „Feblețea” lui Mihai Bendeac..

Descoperiți povestea fascinantă a uneia dintre cele mai strălucitoare stele din constelația noii generații de actori – Anca Dinicu. În vârstă de 33 de ani, Anca s-a impus în universul micului ecran prin rolul său în celebrul serial “În puii mei”. Dar talentul ei nu se oprește aici. A strălucit și în lumea filmului, cu apariții notabile în pelicule precum “Teambuilding”, “Haita de acțiune”, “Băieți de oraș” și “Vlad”.

Cu toate că Anca preferă discreția când vine vorba de viața personală, experiențele ei în dragoste au fost departe de a fi lipsite de provocări. Recent, ea a fost la un pas să pășească pe un alt drum al vieții, dar cererea în căsătorie a fost departe de a corespunde așteptărilor ei.

Nu, nu a fost vorba despre un gest romantic la lumina lunii sau o cerere în căsătorie înconjurată de petale de trandafiri. În schimb, totul a fost regizat, însă într-un mod care nu a reușit să o impresioneze pe Anca. În loc să râdă, a fost dezamăgită de lipsa umorului din momentul acela special.

“Nu s-a pus în genunchi! A făcut o întreagă regie. S-a făcut că îi este rău că în fine. Nu m-a surprins, nu mi se părea contextul de așa natură. Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd”, a dezvăluit Anca Dinicu.

După refuzul cererii în căsătorie, relația ei cu partenerul s-a răcit, iar acum, Anca își trăiește viața fără să fie legată de vreun bărbat anume. Cu toate acestea, menține relații bune cu toți foștii iubiți, considerând că este o chestie normală să rămână prieteni cu cei cu care și-a împărțit viața.

Anca Dinicu continuă să fascineze publicul, fiind acum una dintre protagoniste în noul show „Săriți de pe fix“. În fiecare episod, telespectatorii sunt tratați cu glume proaspete și invitați surpriză, iar atmosfera este întotdeauna una relaxantă și plină de râs.

Această actriță talentată nu se lasă niciodată plictisitoare, aducând mereu ceva nou și inedit în universul divertismentului.