Revelația lui Cabral: Întâlnirea neașteptată dintre Andreea Ibacka și Doi Misterioși” – Cum a răspuns când a descoperit că este înregistrată..

Cabral și Andreea Ibacka au dovedit încă o dată că relația lor este presărată cu complicitate și umor, chiar și în mijlocul unor controverse recente legate de viața lor personală.

Într-un videoclip postat de Cabral pe platformele de socializare, el o surprinde pe Andreea alături de doi bărbați la sosirea acasă.

“Uitați-vă ce am găsit acasă! Nevasta mea cu doi bărbați! Scandal!!!!”, exclamă Cabral, iar Andreea îi răspunde glumind: “Deci, nu te mai suport! Mi-ai stricat filmarea a șaptea oară! Pleacă!”.

Deși situația pare dramatică la prima vedere, în realitate este una amuzantă: Andreea filma un material video alături de doi colegi de breaslă.

Vizibil surprinsă, Andreea reacționează cu umor și îl reproșează lui Cabral că i-a întrerupt din nou filmarea, abordând situația cu un zâmbet pe buze.

“După ce el apare la ziar «inspitat» și de șatene și de «blondisance»… El îmi strică mie filmările să zică că e egalitate”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Această reacție vine în contextul în care publicul a fost atent la căsnicia lor, urmare a unor imagini cu Cabral în compania altor femei.

Prin republicarea videoclipului pe propriul ei cont de social media și adăugarea unui comentariu subtil, Andreea a reușit să răspundă elegant și cu ironie la speculațiile recente.

Acest gest demonstrează transparența și încrederea din relația lor, arătând că, în ciuda controversei, ei aleg să își trăiască viața de cuplu cu sinceritate și umor.

Chiar dacă pare că fac parte dintr-un cuplu perfect, Cabral a mărturisit că și în căsnicia lor există momente tensionate. Cu toate acestea, el subliniază că diferența de vârstă de 8 ani dintre ei nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

“Așa e nefasta, nu scapă vreo ocazie să te facă de toată ocara… La mine n-a fost nicio criză, am trăit întotdeauna fiind conștient că nu știu când se termină ața. Nu știu câte zile am, așa că am încercat în viață să fac toate lucrurile pe care oamenii se bazau să le fac… dar să am grijă să și trăiesc, între timp.

Am avut pasiuni pentru diverse hobby-uri, le-am consumat. Am vrut să sar cu parașuta – am sărit! Am vrut să fac enduro, paragliding, sailing și kite – am făcut!

Ne-am făcut echipă de curse, Bad Petunia, suntem constant pe podium. Merg pe moto. (zâmbește) Știi cum e… îți plătești și ratele, mai mănânci și câte un ecler.”

Astfel, Cabral și Andreea Ibacka oferă fanilor o imagine autentică și deschisă a relației lor, confirmând că, în fața provocărilor, preferă să rămână uniți și să se bucure de viață cu zâmbetul pe buze.